Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

(ΣΕΤ) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ // GILLIAN FLYNN: ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ

(ΣΕΤ) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

GILLIAN FLYNN: ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ - KARIN FOSSUM: ΚΑΡΜΕΝ

FLYNN GILLIAN, FOSSUM KARIN
Κωδ. Πολιτείας: 2760-3023




Παρουσίαση

ΚΑΡΜΕΝ
Η Κάρμεν είναι ένα σπάνιο πλάσμα, το κορίτσι των ονείρων κάθε αγοριού: ψηλή, λεπτή, με κατάξανθα, σχεδόν λευκά μαλλιά και προκλητικά οπίσθια. Έχει έναν υπερπροστατευτικό πλούσιο μπαμπά, έναν συνεσταλμένο σύζυγο που τη λατρεύει και έναν γιο μόλις δεκαέξι μηνών, που δεν ανταποκρίνεται όμως στην τέλεια εικόνα της... Μπορεί αυτός ο άγγελος να άφησε το μωρό του να πνιγεί επίτηδες ή πρόκειται απλώς για μια στιγμή απροσεξίας, για ένα τραγικό ατύχημα;
Ο επιθεωρητής Σέγερ και ο συνεργάτης του Γιάκομπ Σκάρε σπεύδουν στον τόπο του συμβάντος και, ενώ όλα συνηγορούν υπέρ της εκδοχής του ατυχήματος και δεν υπάρχει καμιά απτή απόδειξη για το αντίθετο, αποφασίζουν να ερευνήσουν λίγο παραπάνω τις συνθήκες που οδήγησαν στον πρόωρο θάνατο του Τόμι.
Μια κατάδυση στις σκοτεινότερες πτυχές της ανθρώπινης φύσης, ένα έξοχο μυθιστόρημα με αλησμόνητους ήρωες που θα αποτυπωθούν στον νου και στην καρδιά του αναγνώστη.

"Πάντα περιμένω με ανυπομονησία το καινούργιο βιβλίο της Karin Fossum, επειδή ξέρω πως μέσα από τις σελίδες του θα μεταφερθώ σε μια μικρή νορβηγική πόλη, που θα κατοικείται από απολύτως αναγνωρίσιμους άντρες, γυναίκες και παιδιά στον ειδυλλιακό Βορρά. Θα μπω μες στη ζωή τους και ποτέ δεν θα αμφισβητήσω την αλήθεια του πεπρωμένου τους. Στις σελίδες των βιβλίων της η πραγματικότητα, όπως την αντιλαμβάνεται το συμπονετικό βλέμμα της συγγραφέα, καταγράφεται με πρόζα διαυγή και δουλεμένη, ενώ ο επιθεωρητής Σέγερ -δυνατός, έξυπνος και καλός- είναι ο ιδανικός αστυνόμος." (RUTH RENDELL, συγγραφέας)
"Ο επιθεωρητής Σέγερ είναι προικισμένος αστυνομικός αλλά βασανισμένος άντρας. Χαίρομαι πολύ που τον γνώρισα και ανυπομονώ να διαβάσω κι επόμενα βιβλία μ' αυτόν πρωταγωνιστή." (THE BOSTON GLOBE)

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ
"Τι σκέφτεσαι, Έιμι; Αυτή είναι η ερώτηση που έκανα πιο συχνά κατά τη διάρκεια του γάμου μας, έστω κι αν την έκανα από μέσα μου και όχι στο πρόσωπο που θα μπορούσε να μου απαντήσει. Φαντάζομαι πως αυτές οι ερωτήσεις μαζεύονται σαν σύννεφα που προμηνύουν καταιγίδα πάνω από όλους τους γάμους: Τι σκέφτεσαι; Τι νιώθεις; Ποιος είσαι; Τι κάναμε ο ένας στον άλλον; Τι θα κάνουμε ο ένας στον άλλον;"

Πόσο καλά πιστεύεις πως γνωρίζεις αυτόν που αγαπάς; Αυτό πρέπει να αναρωτήθηκε ο Νικ Νταν το πρωινό της πέμπτης επετείου του γάμου του διαπιστώνοντας ότι η σύζυγός του Έιμι έχει εξαφανιστεί. Η αστυνομία αμέσως υποψιάζεται τον Νικ. Οι φίλοι της αποκαλύπτουν ότι η Έιμι φοβόταν τον Νικ και ότι του κρατούσε μυστικά. Αυτός παίρνει όρκο πως τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Ωστόσο, η έρευνα στον υπολογιστή του δείχνει ότι ο Νικ αναζητούσε περίεργες πληροφορίες στο διαδίκτυο σχετικά με θανάτους από ασφυξία ή πνιγμό, με απομακρυσμένες δασώδεις περιοχές, ή με το πού μπορεί κανείς να προμηθευτεί αρσενικό. Παρά τα ενοχοποιητικά αυτά στοιχεία, ο Νικ επιμένει στην αθωότητά του, μολονότι υπάρχουν και κάποιες επίμονες κλήσεις στο κινητό του που περιπλέκουν τα πράγματα. Τι έχει λοιπόν συμβεί στην όμορφη σύζυγο του Νικ;

Περιεχόμενα

ΚΑΡΜΕΝ
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ
Λεπτομέρειες
ISBN139786180303759
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2014
Αριθμός σελίδων824
Διαστάσεις21x14
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΦΛΙΝ TZIΛΙΑΝ, ΦΟΣΟΥΜ ΚΑΡΙΝ
Κωδικός Πολιτείας2760-3023
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

giorgpanag

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

NICK CAVE AND THE BAD SEEDS -  NO MORE SHALL WE PART
ROKOS STEFANOS
€60.00 €30.00
(-50%)
Κερδίζετε €30.00
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ «ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ»
LANDAUER GUSTAV
€9.95 €4.97
(-50%)
Κερδίζετε €4.98

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS