Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΣΚΥΛΙΣΙΑ ΜΕΡΑ

ΣΚΥΛΙΣΙΑ ΜΕΡΑ

GIMENEZ-BARTLETT ALICIA
Κωδ. Πολιτείας: 2760-3185




Παρουσίαση

Σε μια συνοικία της Βαρκελώνης ένας περιθωριακός τύπος με μοναδική του συντροφιά έναν παράξενο στην όψη σκύλο, τον Εφιάλτη, πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού. Τη διαλεύκανση αυτής της φαινομενικά απλής υπόθεσης αναλαμβάνουν η επιθεωρήτρια Πέτρα Ντελικάδο με τον συνεργάτη της αστυνόμο Γκαρθόν. Όμως στην προσπάθειά τους να ακολουθήσουν τα ίχνη του θύματος θα έρθουν αντιμέτωποι με εξαιρετικά παράδοξα στοιχεία: ο Λουθένα συναλλασσόταν με το πανεπιστήμιο πουλώντας σκυλιά για τη διενέργεια πειραμάτων. Κρύβονται, άραγε, πίσω από την υπόθεση μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες με ύποπτη δράση; Η ανακάλυψη ενός μεγάλου χρηματικού ποσού στο ερημωμένο διαμέρισμα του θύματος δεν θα τους δώσει τις απαντήσεις που χρειάζονται, αλλά θα θέσει και νέα ερωτήματα στην έρευνά τους.
Το ορφανό σκυλί, μια αυστηρή εκπαιδεύτρια σκύλων, η ιδιοκτήτρια ενός εξειδικευμένου βιβλιοπωλείου με εκδόσεις που αφορούν ζώα καθώς κι ένας γοητευτικός κτηνίατρος θα βοηθήσουν το δίδυμο των αστυνομικών στην έρευνά τους στον σκοτεινό κόσμο της παράνομης διακίνησης σκύλων. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑΣ ΠΕΤΡΑ ΝΤΕΛΙΚΑΔΟ

"Σκοτεινό, ιδιαίτερο και αφοπλιστικά αστείο, ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που θα ενθουσιάσει τους ζωόφιλους και όχι μόνο" (PUBLISHERS WEEKLY)
"Δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό για έναν φαν του αστυνομικού από το να ανακαλύπτει ένα νέο πρωταγωνιστικό δίδυμο αστυνομικών με εκπληκτική χημεία. Η Alicia Gimenez Bartlett μας προσφέρει ακριβώς αυτή την ικανοποίηση με αυτό το βιβλίο." (PHILADELPHIA INQUIRER)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςDIA DE PERROS
ISBN139786180304664
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2016
Αριθμός σελίδων368
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΕπιμέλειαΓΟΥΡΝΙΕΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΙΜΕΝΕΘ-ΜΠΑΡΤΛΕΤ ΑΛΙΘΙΑ
Κωδικός Πολιτείας2760-3185
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Βασ Πετ

Κριτικές για το προϊόν

[19/08/2022] dimlais.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Τι όμορφο βιβλίο! Καταπληκτικό αστυνομικό μυθιστόρημα με πολύ πρωτότυπο θέμα. Το δε χιούμορ που το διαπερνάει, δεν έχει προηγούμενο, είναι εξαιρετικό.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΚΑΡΓΑΚΟΣ Ι. ΣΑΡΑΝΤΟΣ
€29.00 €13.05
(-55%)
Κερδίζετε €15.95
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
DEVLIN KEITH
€14.00 €7.00
(-50%)
Κερδίζετε €7.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS