Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

(ΣΕΤ) ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ - ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ (ΕΚΔΟΣΗ POCK

(ΣΕΤ) ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ & ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ

(ΕΚΔΟΣΗ POCKET)

ELLROY JAMES, KRAJEWSKI MAREK
Κωδ. Πολιτείας: 2760-3134




Παρουσίαση

ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ
Ο Λόιντ Χόπκινς, αστυνομικός στο Λος Άντζελες, είναι ένας άντρας με σκοτεινό παρελθόν που δεν αντέχει τη δυνατή μουσική και τους έντονους ήχους. Παρόλο που είναι παντρεμένος με μια όμορφη γυναίκα και έχει τρεις κόρες, στις οποίες τα βράδια διηγείται άγριες αστυνομικές ιστορίες για να τις κοιμίσει, δεν του αρκεί η οικογενειακή θαλπωρή. Ταγμένος στην υπηρεσία της δικαιοσύνης, θα μπλεχτεί στην εξιχνίαση μιας σειράς από δολοφονίες γυναικών και θα βρεθεί αντιμέτωπος μ' έναν σεξομανή δολοφόνο, από κείνους που δεν αφήνουν ίχνη, που παραμένουν ασύλληπτοι επί χρόνια και είναι ανεξάντλητοι στο να εφευρίσκουν τρόπους θανάτωσης των θυμάτων τους.
Η υπόθεση θα εξελιχθεί σε μια σκληρή αναμέτρηση των δύο αντρών, του Λόιντ Χόπκινς και του δολοφόνου, σ' ένα χορό θανάτου γύρω από μια όμορφη, τρομοκρατημένη γυναίκα που βρίσκεται εγκλωβισμένη ανάμεσά τους.

ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Πολωνία, Μπρέσλαου, 1933: τα πτώματα μιας βαρονέσας και της γκουβερνάντας της κείτονται στο βαγόνι ενός τρένου. Σκορπιοί στριφογυρίζουν στην ανοιγμένη κοιλιά της δεκαεφτάχρονης. Στον τοίχο θα βρεθεί γραμμένο με αίμα ένα σημείωμα σε κάποια άγνωστη ανατολίτικη γλώσσα.
Ο διευθυντής της Δίωξης Εγκλήματος Έμπερχαρντ Μοκ καλείται μαζί με τον Χέρμπερτ Άνβαλντ να ανακαλύψουνι τόσο το κίνητρο όσο και την ταυτότητα του δολοφόνου. Η εξιχνίαση όμως ενός μυστηρίου δεν είναι και τόσο απλό ζήτημα στο Μπρέσλαου που ζει υπό τη σκιά της Γκεστάπο. Συνωμοσίες εξυφαίνονται σε κάθε γωνία, η καχυποψία έχει καταλάβει τους πάντες, ενώ όλα είναι προς πώληση.
Κατά την έρευνά τους ο Μοκ και ο Άνβαλντ θα έρθουν αντιμέτωποι με αριστοκράτες βουτηγμένους στη σεξουαλική διαστροφή, παραδόπιστους καθηγητές πανεπιστημίου, ένοχα μυστικά.
Σε μια πόλη που βουλιάζει στον φόβο, αυτή η σκοτεινή, απόκρυφη υπόθεση θα οδηγήσει τους δύο ερευνητές στα όρια της αντοχής τους πριν καταφέρουν να βρουν τη λύση. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςBLOOD ON THE MOON - SMIERC W BRESLAU
ISBN139786180305173
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΜΕΤΑΙΧΜΙΟ POCKET
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2015
Αριθμός σελίδων704
Διαστάσεις17x12
ΜετάφρασηΑΡΒΑΝΙΤΗ ΓΩΓΩ, ΣΕΛΑΓΚΙΕΒΙΤΣ-ΕΛΛΕΝΙΚΟΣ ΙΡΕΝΑ
ΕπιμέλειαΜΑΡΤΖΟΥΚΟΥ ΕΛΕΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΕΛΡΟΙ ΤΖΕΙΜΣ, ΚΡΑΓΙΕΦΣΚΙ ΜΑΡΕΚ
Κωδικός Πολιτείας2760-3134
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

lousk, john83, ΔΕΜΟΙΡΗΣ, boudas, georgiaso, jasons, nbakoul, luigi, xrysafis, dimitris917, stalitsa_, maria_D, AnastaSea, marria8, sakoulios, andreas petrakis, tim8, Lafazanos, spyK, ange

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ
POUND EZRA
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00
2ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ-ΧΑΡΤΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
ΚΑΡΓΑΚΟΣ Ι. ΣΑΡΑΝΤΟΣ
€25.00 €12.50
(-50%)
Κερδίζετε €12.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS