Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

(ΣΕΤ) ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - Ο ΦΑΝΤΟΜΑΣ

(ΣΕΤ) ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - Ο ΦΑΝΤΟΜΑΣ

NESBO JO
Κωδ. Πολιτείας: 2760-3255




Παρουσίαση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Τι γίνεται όταν ούτε καν η αστυνομία δεν είναι ασφαλής;
Η Αστυνομία χρειάζεται τον Χάρι Χόλε γιατί ένας δολοφόνος τριγυρνά στους δρόμους του Όσλο και δολοφονεί αστυνομικούς - τα θύματα βρίσκονται σε τόπους εγκλημάτων που δεν κατάφεραν να εξιχνιάσουν. Οι φόνοι είναι βίαιοι και η αντίδραση των ΜΜΕ υστερική. Ο αιώνιος Χάρι, ντετέκτιβ από τη φύση του, έχει εμπλακεί σε όλες τις σημαντικές έρευνες εγκλημάτων των τελευταίων χρόνων στο Όσλο. Με το πολύ προσωπικό του αίσθημα δικαιοσύνης να τον καθοδηγεί, πιστός σε ό,τι αγαπά και αποφασισμένος να το υπερασπιστεί, αυτή τη φορά μοιάζει χαμένος και ανήμπορος. Άραγε θα τα καταφέρει να ξεπεράσει για άλλη μια φορά τον εαυτό του...

Ο ΦΑΝΤΟΜΑΣ
Ο Χάρι Χόλε επιστρέφει στο Όσλο για μια υπόθεση πολύ προσωπική. Τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο πρώην επιθεωρητής Χάρι Χόλε απέδρασε στο Χονγκ Κονγκ για να ξεφύγει από τα τραύματα της προσωπικής και της επαγγελματικής του ζωής στο Όσλο. Επιστρέφει τώρα για να ερευνήσει μια δολοφονία. Η υπόθεση όμως έχει ήδη κλείσει. Ο Γκούστο ο πρεζάκιας σκοτώθηκε στη διάρκεια κάποιου καβγά για ναρκωτικά. Ο φερόμενος ως δολοφόνος του έχει ήδη συλληφθεί.
Ο Χάρι παίρνει την άδεια να επισκεφθεί τον κατηγορούμενο στη φυλακή. Εκεί ο πρώην επιθεωρητής έρχεται αντιμέτωπος με τον εαυτό του και την προσωπική του διαδρομή - ο κατηγορούμενος είναι ο γιος της μεγάλης του αγάπης της Ράκελ, ό,τι κοντινότερο έχει σε γιο.
Έτσι ξεκινά την πιο μοναχική και την πιο απίθανη έρευνά του παρά την άρνηση της αστυνομίας να επανεξετάσει την υπόθεση. Τα ίχνη των ναρκωτικών, του αίματος και των μυστηριωδών εξαφανίσεων οδηγούν σ' έναν άντρα για τον οποίο κανείς δεν θέλει να μιλήσει, έναν άντρα που κυριαρχεί στους νυχτερινούς δρόμους του Όσλο, τον "φαντομά". (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786180306170
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2016
Αριθμός σελίδων1288
Διαστάσεις21x14
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΕΣΜΠΟ ΤΖΟ
Κωδικός Πολιτείας2760-3255
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ
ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ (ΣΙΜΩΝΟΠΕΤΡΙΤΗΣ)
€40.00 €20.00
(-50%)
Κερδίζετε €20.00
Μάρκος Αυρήλιος
ROBERTSON DONALD
€16.60 €8.30
(-50%)
Κερδίζετε €8.30

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS