Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

(ΣΕΤ) Ο ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

(ΣΕΤ) Ο ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

LACKBERG CAMILLA
Κωδ. Πολιτείας: 2760-3256




Παρουσίαση

Ο ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΚΑΘΕ ΦΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ
Ο Πάτρικ επιστρέφει στη δουλειά του ύστερα από αναρρωτική άδεια. Προσπάθησε να ξεκουραστεί και να φροντίσει τη γυναίκα του, με τα πρόωρα δίδυμα μωρά τους.
Ο νεαρός επιθεωρητής δεν προλαβαίνει να πατήσει το πόδι του στο τμήμα και μια νέα έρευνα ξεκινά. Ένας άντρας βρίσκεται δολοφονημένος στο διαμέρισμά του. Τον έχουν πυροβολήσει στο κεφάλι. Το θύμα είναι ο Ματς Σβερίν, ο διαχειριστής των οικονομικών του τοπικού δήμου, ένας ευγενικός τύπος, συμπαθής σε όλους. Κανείς δεν έχει να του προσάψει κάτι.
ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ
Ο Πάτρικ θα χαρτογραφήσει τη ζωή του, η οποία έκρυβε πτυχές που κανείς δεν φανταζόταν. Γιατί βιαζόταν τόσο να φύγει από το Γέτεμποργ και να επιστρέψει στη Φιελμπάκα; Ποιος ο ρόλος του στο φιλόδοξο οικονομικό πρότζεκτ για την αναπαλαίωση των παλιών λουτρών της Φιελμπάκα και τη λειτουργία τους ως σπα πολυτελείας; Είναι σύμπτωση που η αγαπημένη των εφηβικών του χρόνων, η Νάταλι, έχει επίσης επιστρέψει, μαζί με τον μικρό της γιο;

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Η γραφική Φιελμπάκα έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν από τραγωδίες, αλλά τίποτα δεν την έχει συγκλονίσει τόσο όσο το πτώμα ενός μικρού κοριτσιού στα δίχτυα ενός ψαρά. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας σοκάρουν - δεν πρόκειται για ατύχημα. Ο επιθεωρητής Πάτρικ Χέντστρεμ, που μόλις έχει γίνει πατέρας, αναλαμβάνει το θλιβερό καθήκον να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από τη μεθοδευμένη δολοφονία ενός παιδιού, το οποίο και εκείνος και η σύντροφός του η Ερίκα γνώριζαν πολύ καλά. Ξέρει πως η απάντηση βρίσκεται στο γιατί. Δεν ξέρει όμως ότι αυτή η υπόθεση θα τον οδηγήσει σε μια κατάδυση στον σκοτεινό πυρήνα της Φιελμπάκα και στο παρελθόν της πόλης, μια αναδρομή που θα διαλύσει μια για πάντα την ειδυλλιακή της όψη. (Από τις παρουσιάσεις στα οπισθόφυλλα των βιβλίων)
Λεπτομέρειες
ISBN139786180306224
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2016
Αριθμός σελίδων1224
Διαστάσεις21x14
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΛΑΚΜΠΕΡΓΚ ΚΑΜΙΛΑ
Κωδικός Πολιτείας2760-3256
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS