Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΑΣΤΩΝ

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΑΣΤΩΝ

+
-
CARLOTTO MASSIMO
Κωδ. Πολιτείας: 2760-3330
Τιμή Έκδοσης
€15.50
Τιμή Πολιτείας
€10.85
(-30%)
Κερδίζετε €4.65


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ένα θανάσιμο παιχνίδι ανάμεσα στον Αλιγάτορα και τον Τζόρτζιο Πελεγκρίνι, τον διάσημο παράνομο ντετέκτιβ και το πολυμήχανο εγκληματικό μυαλό αντίστοιχα των μεγαλύτερων επιτυχιών του Καρλότο.
Πάντοβα. Ο Γκουίντο ντι Λέλο, ένας χαμηλών τόνων πανεπιστημιακός καθηγητής, εξαφανίζεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Οι έρευνες της αστυνομίας παραμένουν για καιρό άκαρπες και ο φάκελος Ντι Λέλο καταλήγει στο αρχείο μαζί με άλλες υποθέσεις αγνοουμένων. Υπάρχει όμως μια γυναίκα που γνωρίζει την αλήθεια: η Οριάνα Πότσι-Βιτάλι, η κρυφή του ερωμένη, παντρεμένη με έναν πάμπλουτο γνωστό Ελβετό επιχειρηματία. Η Οριάνα όμως επιλέγει να κρατήσει το στόμα της κλειστό για να μη μαθευτεί η ερωτική τους περιπέτεια, ώσπου στο τέλος, βασανισμένη από τύψεις, απευθύνεται στον παράνομο ντετέκτιβ Μάρκο Μπουράτι, γνωστό ως Αλιγάτορα.
Ο Μπουράτι αναλαμβάνει την υπόθεση μαζί με τους πιστούς συνεργάτες του, τον ηλικιωμένο γκάνγκστερ Μπενιαμίνο Ροσίνι και τον Μαξ τον Μνήμη, παλιό μέλος της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Στην αρχή η υπόθεση μοιάζει αδιέξοδη, ώσπου ένα φαινομενικά ασήμαντο σημάδι θα οδηγήσει τους τρεις φίλους στη δίνη μιας σκοτεινής ιστορίας που θα τους αναγκάσει να έρθουν αντιμέτωποι με το πολυμήχανο εγκληματικό μυαλό του Τζόρτζιο Πελεγκρίνι.
Οι πρωταγωνιστές της ιστορίας, απομεινάρια ενός αλλοτινού υποκόσμου που σιγά σιγά σβήνει, θα παλέψουν με κάθε τρόπο ενάντια στους εχθρούς τους και στη νέα τάξη πραγμάτων του οργανωμένου εγκλήματος έχοντας έναν ακόμα αντίπαλο να πολεμήσουν: τον αμείλικτο χρόνο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Μια στιβαρή καταβύθιση στη φύση του κακού με στοιχεία φάρσας που διαβάζεται απνευστί, επιβεβαιώνοντας ότι ο Καρλότο είναι ισάξιος με τους αγγλόφωνους τσάρους του νουάρ". (Lovereading.co.uk)
"Το μεσογειακό νουάρ του Καρλότο είναι έντονο και μελαγχολικό, γεμάτο σκοτεινές γωνιές και άγρια σκηνικά". (New Yorker)
"Ο Καρλότο μας προσφέρει αφηγήματα καταιγιστικού ρυθμού. Η κυνική ματιά του απογυμνώνει την πολιτική διαφθορά, ενώ η απουσία έστω και ψήγματος ηθικολογίας είναι αναζωογονητική". (Kirkus Reviews)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLA BANDA DEGLI AMANTI
ISBN139786180306583
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2016
Αριθμός σελίδων328
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΔΟΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΕπιμέλειαΛΕΛΟΥΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΑΡΛΟΤΟ ΜΑΣΙΜΟ
Κωδικός Πολιτείας2760-3330
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

TasosK2, Σίκαλη, dsapo094

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο θάνατος πλησιάζει
JAMES PETER
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95
DELACROIX
BRUNO SILVIA
€10.00 €5.00
(-50%)
Κερδίζετε €5.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS