Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΚΙ ΑΝ ΕΓΩ ΧΑΘΩ

ΚΙ ΑΝ ΕΓΩ ΧΑΘΩ

HASLETT ADAM
Κωδ. Πολιτείας: 2760-3584




Παρουσίαση

Όταν ο αρραβωνιαστικός της Μάργκαρετ νοσηλεύεται με κατάθλιψη, η νεαρή γυναίκα καλείται να κάνει μια επιλογή: ή να προχωρήσει με τα σχέδιά τους ή να απομακρυνθεί από τα ενδεχόμενα μελλοντικά προβλήματα. Αποφασίζει να τον παντρευτεί.
Με αφετηρία αυτή την πράξη αγάπης και πίστης, ξετυλίγεται η αξέχαστη ιστορία τους. Στην καρδιά της βρίσκονται τα τρία τους παιδιά, και συγκεκριμένα, ο μεγαλύτερος γιος τους, ο Μάικλ, ένας έξοχος λάτρης της μουσικής, ο οποίος πάσχει από αγχώδη διαταραχή και μπορεί να επιβιώσει μόνο παρωδώντας την πραγματικότητα. Καθώς τα χρόνια περνούν, τα δύο μικρότερα αδέρφια, η Σίλια και ο Άλεκ, μαζί με τη μητέρα τους, θα αγωνιστούν για να βοηθήσουν τον Μάικλ, καθώς η κατάστασή του γίνεται ολοένα πιο προβληματική και ασταθής.
Ένα έξοχο αφήγημα, ένα σπάνιο μυθιστόρημα που ζωντανεύει με μοναδική ευαισθησία και διεισδυτικότητα τη διαδρομή μιας οικογένειας που έρχεται αντιμέτωπη με το απόλυτο ερώτημα: Ως πού θα φτάνατε για να σώσετε τους πιο αγαπημένους σας ανθρώπους; (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 2016 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΙΜΕ
Λεπτομέρειες
ISBN139786180308815
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2017
Αριθμός σελίδων480
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΟΡΤΩ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
ΕπιμέλειαΑΝΔΡΕΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΑΣΛΕΤ ΑΝΤΑΜ
Κωδικός Πολιτείας2760-3584
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

kantath

Κριτικές για το προϊόν

[06/04/2021] pappaul.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
μία πραγματικά καθηλωτική τομή στην ψυχοδυναμική οικογενειών με προβλήματα μείζονων καταθλιπτικών και αγχωδών διαταραχών/αυτοκτονικότητας. Εκεί που η οργή γεννάται από τον πόνο για το θρυμματισμό του σημαντικού Άλλου (γονέας, αδερφια) μπροστά στα μάτια σου, η ανάγκη να συνεχίζεις να ζεις επενδύεται υποσυνείδητα με ενοχικότητα και οι βιολογικοί ρόλοι τροποποιούνται σε λειτουργικές επιτελεστικότητες βαραίνοντας τα υποκείμενα. Νευροψυχαναλυτική λογοτεχνία, συγκλονιστική, μέσα από την άκρως προσηλωμένη στην απλή και καθημερινή γλώσσα με εύκολη αλλά και άκρως ξεχωριστή γραφή, εξιστόρηση ενός ταξιδιού στα μύχια της ανθρώπινης (βασανισμένης) ψυχής
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΨΕΥΤΟΥΠΗΡΕΤΡΙΑ
MARIVAUX PIERRE
€5.30 €2.65
(-50%)
Κερδίζετε €2.65
ΜΙΣΟΨΗΜΕΝΟ
BOURDAIN ANTHONY
€18.71 €7.48
(-60%)
Κερδίζετε €11.23

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS