Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ

DAHL ARNE
Κωδ. Πολιτείας: 2760-3695




Παρουσίαση

Στη διάρκεια μόλις λίγων ημερών τρεις ανησυχητικοί θάνατοι λαμβάνουν χώρα σε διαφορετικά σημεία της Ευρώπης. Ένας πλαστικός χειρουργός που είχε την εποπτεία σε ένα μυστικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα βρίσκεται νεκρός στο σπίτι του στο Βέλγιο - δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για δολοφονία ή αυτοκτονία. Ένας αλβανός έμπορος όπλων δολοφονείται σε ένα μπαρ στη Στοκχόλμη. Λίγο αργότερα το πτώμα ενός τσέχου ευρωβουλευτή ανακαλύπτεται σε ένα νησί-φυλακή κοντά στην Τοσκάνη τον έχουν μαχαιρώσει έως θανάτου.
Παρόλο που δεν υπάρχει καμιά προφανής σύνδεση μεταξύ αυτών των τριών θανάτων, ο Πολ Γελμ και οι συνάδελφοί του στην Opcop υποψιάζονται πως τα τρία περιστατικά έχουν σχέση μεταξύ τους. Ωστόσο τίποτα δεν είναι απλό, καθώς τα στοιχεία οδηγούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Το μοναδικό κοινό σημείο αναφοράς είναι το διαβόητο νησί-φυλακή... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

- "Διεισδυτική πολιτική σκέψη, παιγνιώδης γραφή, ο Arne Dahl είναι ο πιο συναρπαστικός σύγχρονος συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας". (Ian Rankin, συγγραφέας)
- "Ο Arne Dahl έχει δημιουργήσει τη δική του σχολή αστυνομικής λογοτεχνίας, συνδυάζοντας αριστοτεχνικά διεθνείς δολοπλοκίες, κατασκοπεία, σασπένς και υψηλή λογοτεχνία". (Lars Kepler, συγγραφέας)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςHELA HAVET STORMAR
ISBN139786180309881
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2017
Αριθμός σελίδων600
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΟΝΔΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΤΑΛ ΑΡΝΕ (ΓΙΑΝ ΑΡΝΑΛΝΤ)
Κωδικός Πολιτείας2760-3695
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

geogatz

Κριτικές για το προϊόν

[29/08/2018] clea.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Απολαμβάνω να διαβάζω τα μυθιστορήματα του A
e Dahl γιατί η γραφή του είναι τόσο απρόσκοπτα ρέουσα, η δράση καταιγιστική και επιπλέον δεν πρόκειται για ένα στεγνό αστυνομικό αλλά για ένα βιβλίο με πολιτική διάσταση και προβληματισμούς κοινωνικά επίκαιρους.Πολύ ευφυής και εμπνευσμένος δημιουργός.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΩΝ
KONSTAM ANGUS
€24.70 €9.88
(-60%)
Κερδίζετε €14.82
ΚΟΜΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ
STOKER BRAM
€18.00 €9.00
(-50%)
Κερδίζετε €9.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS