Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

(ΣΕΤ) FOSSUM: ΚΑΡΜΕΝ / NESSER: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

(ΣΕΤ) FOSSUM: ΚΑΡΜΕΝ / NESSER: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

FOSSUM KARIN, NESSER HAKAN
Κωδ. Πολιτείας: 2760-3449




Παρουσίαση

Karin Fossum: Κάρμεν
Η Κάρμεν είναι ένα σπάνιο πλάσμα, το κορίτσι των ονείρων κάθε αγοριού: ψηλή, λεπτή, με κατάξανθα, σχεδόν λευκά μαλλιά, και προκλητικά οπίσθια. Έχει έναν υπερπροστατευτικό πλούσιο μπαμπά, έναν συνεσταλμένο σύζυγο που τη λατρεύει και έναν γιο μόλις δεκαέξι μηνών, που δεν ανταποκρίνεται όμως στην τέλεια εικόνα της... Μπορεί αυτός ο άγγελος να άφησε το μωρό του να πνιγεί επίτηδες ή πρόκειται απλώς για μια στιγμή απροσεξίας, για ένα τραγικό ατύχημα;
Ο επιθεωρητής Σέγερ και ο συνεργάτης του Γιάκομπ Σκάρε σπεύδουν στον τόπο του συμβάντος και, ενώ όλα συνηγορούν υπέρ της εκδοχής του ατυχήματος και δεν υπάρχει καμιά απτή απόδειξη για το αντίθετο, αποφασίζουν να ερευνήσουν λίγο παραπάνω τις συνθήκες που οδήγησαν στον πρόωρο θάνατο του Τόμι.
Μια κατάδυση στις σκοτεινότερες πτυχές της ανθρώπινης φύσης, ένα έξοχο μυθιστόρημα με αλησμόνητους ήρωες που θα αποτυπωθούν στον νου και στην καρδιά του αναγνώστη.

Hakan Nesser: Η επιστροφή
Ενώ ο επιθεωρητής Βαν Βέτερεν καλείται να αντιμετωπίσει ένα δυσοίωνο ιατρικό ραντεβού, ένα πτώμα ανακαλύπτεται τυλιγμένο σ' ένα σαπισμένο χαλί σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία. Το πτώμα είναι τόσο βίαια ακρωτηριασμένο και κομματιασμένο, που δεν μπορεί να αναγνωριστεί. Οι αρχικές ενδείξεις οδηγούν σε έναν κατάδικο, ο οποίος αποφυλακίστηκε πριν από εννιά μήνες με αναστολή και έκτοτε αγνοείται.
Από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται ο Βαν Βέτερεν μελετά την ιστορία του θύματος: βασιλιάς του στίβου στα τέλη της δεκαετίας του 1950, έχασε τη φήμη του και θεωρήθηκε απατεώνας καθώς αποκαλύφθηκε ότι ήταν ντοπαρισμένος. Δολοφόνος μια γυναίκας στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Δολοφόνος για δεύτερη φορά είκοσι χρόνια αργότερα και τώρα θύμα δολοφονίας. Η κατάληξη μιας ζωής έτσι κι αλλιώς χαμένης ή ένας αθώος που καταδικάστηκε λόγω των προκαταλήψεων της κλειστής κοινωνίας στην οποία ζούσε; Μήπως όμως οι σκέψεις του καθηλωμένου στο νοσοκομείο επιθεωρητή είναι σε εντελώς λανθασμένη κατεύθυνση; (Από τα οπισθόφυλλα)
Λεπτομέρειες
ISBN139786180310221
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2017
Αριθμός σελίδων680
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ Δ., ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΓΩΓΩ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΦΟΣΟΥΜ ΚΑΡΙΝ, ΝΕΣΕΡ ΧΑΚΑΝ
Κωδικός Πολιτείας2760-3449
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΥ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS