Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΟΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ (ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ)

ΟΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ

RANKIN IAN
Κωδ. Πολιτείας: 2760-0167




Παρουσίαση

Μια φοιτήτρια εξαφανίζεται στο Εδιμβούργο... Δεν πρόκειται για οποιαδήποτε φοιτήτρια, είναι η κόρη ενός εξαιρετικά εύπορου και ισχυρού τραπεζίτη. Ο επιθεωρητής Ρέμπους, βασισμένος στο αλάθητο ένστικτό του, είναι σίγουρος ότι δεν πρόκειται για μια ακόμα επαναστατημένη νεαρή που θέλει να ξεφύγει από τον έλεγχο των γονιών της. Η άκρη του νήματος ξετυλίγεται χάρη σε δύο στοιχεία: μια ξύλινη σκαλιστή κούκλα μέσα σ' ένα μικρό φέρετρο και ένα παιχνίδι ρόλων στο διαδίκτυο, το οποίο διευθύνει ένας μυστηριώδης γκουρού του κυβερνοχώρου. Παλιά μυστήρια του Εδιμβούργου συνδυάζονται με τα σύγχρονα κάτω από παράξενες περιστάσεις, χάρη στην επιμονή του δύστροπου επιθεωρητή Ρέμπους.
Ο Ίαν Ράνκιν δίνει έξοχα τη συναρπαστική πλοκή, και το Εδιμβούργο ρίχνει τη βαθιά γοτθική σκιά του σ' αυτή την ιστορία αναβίωσης του κακού. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE FALLS
ISBN139786180311549
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2017
Αριθμός σελίδων680
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΤΖΗΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕπιμέλειαΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΡΑΝΚΙΝ ΙΑΝ
Κωδικός Πολιτείας2760-0167
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

g_lakkas, Панаётис

Κριτικές για το προϊόν

[27/01/2024] esoulidou.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Δεν εχω βαρεθεί περισσότερο διαβάζοντας αστυνομικό μυθιστόρημα (και έχω διαβάσει πάμπολλα) Ανουσιες περιγραφές γεγονότων, αναρίθμητα ονόματα για χαρακτήρες χωρίς βάθος, καμία συνοχή, μηδενικό ενδιαφέρον. Κοινώς αρτζι μπούτζι και λουλάς.
Το παράτησα στη μέση.
[03/08/2017] Victoria Karkanti.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Γρηγορη προζα, δομημένοι χαρακτήρες, σε κραταει σε ενγρήγορση!! Δεν σταματούσα να γυρίζω σελίδες!! Πρέπει να διαβαστεί :)
[17/08/2012] doranet.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Το βιβλίο αυτό, ενώ ξεκινά με μια ενδιαφέρουσα ιστορία μυστηρίου, καταλήγει να είναι πολύ κουραστικό.Από ένα σημείο και μετά το διάβαζα απλά και μόνο για να το τελειώσω, αν και στις τελευταίες σελίδες κεντρίζει και πάλι το ενδιαφέρον του αναγνώστη.Θα έλεγα ότι ο συγγραφέασ είναι πολύ αναλυτικός στη γραφή του, στην παρουσίαση των γεγονότων και την εξέλιξη της υπόθεσης. Σαν θετικό θα έλεγα ότι ο συγγραφέας είναι περιγραφικός σε τοποθεσίες και σημεία που αναφέρεται και σου δημιουργείται άμεσα η εικόνα που περιγράφεται.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ
SHEPARD SAM
€13.30 €5.32
(-60%)
Κερδίζετε €7.98
ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ
SABAHATTIN ALI
€12.00 €6.00
(-50%)
Κερδίζετε €6.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS