Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ // GERMANIA (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

GERMANIA (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

GILBERS HARALD
Κωδ. Πολιτείας: 2760-3911




Παρουσίαση

Τον Μάιο του 1944, στο βομβαρδισμένο Βερολίνο, ο Εβραίος πρώην επιθεωρητής της δίωξης κοινού εγκλήματος Ρίχαρντ Οπενχάιμερ, ο οποίος είναι σε διαθεσιμότητα εξαιτίας των φυλετικών νόμων του Τρίτου Ράιχ, ανακαλείται στην υπηρεσία για να συμβάλει στην εξιχνίαση μιας σειράς φόνων, τα θύματα των οποίων είναι γυναίκες ελαφρών ηθών που σχετίζονται με διαφορετικούς τρόπους με το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα. Τα θύματα, τα οποία έχουν βασανιστεί και θανατωθεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο, ανευρίσκονται τοποθετημένα τελετουργικά κοντά σε μνημεία πεσόντων του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου.
Ο Οπενχάιμερ δίνει διμέτωπο αγώνα: από τη μια, παλεύει να εξιχνιάσει την υπόθεση, και από την άλλη, να σώσει την ίδια του τη ζωή, αφού γνωρίζει ότι μόλις τελειώσει με την υπόθεση θα είναι στο έλεος των Es Es... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ GERMANIA ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΟΠΕΝΧΑΪΜΕΡ
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςGERMANIA
ISBN139786180312591
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2018
Αριθμός σελίδων528
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΤΣΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΕπιμέλειαΚΑΡΕΛΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΙΛΜΠΕΡΣ ΧΑΡΑΛΝΤ
Κωδικός Πολιτείας2760-3911
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

sailing

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

sailing, mixalispapadakis, pollem

Κριτικές για το προϊόν

[07/04/2020] portokali.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαιρετική αστυνομική πλοκή με φόντο ή ως άλλοθι για μια ιστορική αναπαράσταση του Βερολίνου το 1944. Πολύ καλές ψυχογραφικές νύξεις. Παρήγγειλα και τα άλλα δύο βιβλία της σειράς.
[12/02/2020] mixalispapadakis.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαιρετικό , δεν σε κουράζει και διαβάζεται ""νερακι"... Πολύ καλή πλοκή... σε 2 ημέρες διάβασα τις πρώτες 192 σελίδες... θα ήθελα να το δω να μεταφέρεται στη μικρή οθόνη...
[28/05/2019] sailing.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Πάρα πολύ καλό βιβλίο με πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή. Η ένταξη της μυθοπλασίας στην πραγματικότητα της καθημερινής ζωής στο Βερολίνο στο λυκόφως του Γ΄Ράιχ πολύ επιτυχημένη. Ακόμη και όσοι λάτρεψαν τα βιβλία του Φίλιπ Κέρρ (όπως εγώ), δεν θα απογοητευθούν.
[14/09/2018] tintin.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Απολαυστικό αστυνομικό θρίλερ, εποχής δευτέρου παγκοσμίου πολέμου.Πολύ καλή πλοκή,με αγωνία και γρήγορη εξέλιξη.Πολύ θετικό είναι ότι στο βιβλίο υπάρχουν πολλά ιστορικά πραγματικά στοιχεία , όπως λέει ο συγγραφέας.
[28/05/2018] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Το βιβλίο αυτό μου άρεσε πολύ, κυρίως επειδή η αστυνομική ιστορία που έχει να κάνει με τις δολοφονίες των γυναικών συνδυάζεται άψογα με τις ιστορικές λεπτομέρειες και τις πληροφορίες για την καθημερινή ζωή των Γερμανών πολιτών (Αρείων και μη) κατά την περίοδο του πολέμου, των βομβαρδισμών και της κυριαρχίας του Χίτλερ. Καθώς τα γεγονότα διαδραματίζονται το 1944, ο πρωταγωνιστής Οπενχάϊμερ, που γνωρίζει ότι λόγω της Εβραϊκής καταγωγής του θα παραμείνει ζωντανός μόνο όσο είναι χρήσιμος, μπορεί μόνο να βασιστεί στην παρατηρητικότητα και την ευστροφία του για να πιάσει το δολοφόνο. Μια ευχάριστη αλλαγή από τα βιβλία όπου η αστυνομία βασίζεται στο DNA και τον εντοπισμό του σήματος κινητών για να βρει το δολοφόνο.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΩΣ
GAINZA MARIA
€10.60 €5.30
(-50%)
Κερδίζετε €5.30
ΣΚΛΗΡΟΙ ΡΟΚΑΔΕΣ
MARGERIN FRANK
€6.70 €2.68
(-60%)
Κερδίζετε €4.02

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS