Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΝΕΡΑ

ΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΝΕΡΑ

+
-
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2760-3890
Τιμή Έκδοσης
€16.60
Τιμή Πολιτείας
€6.64
(-60%)
Κερδίζετε €9.96


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η Σάρα, συγγραφέας και σεναριογράφος, κάνει διακοπές μαζί με τον φίλο της στο ξενοδοχείο "Το μαργαριτάρι της λίμνης", στην όχθη της λίμνης Δοϊράνης. Ώσπου χάνονται τα ίχνη της όταν πηγαίνει να κολυμπήσει στα ανοιχτά.
Ο αστυνόμος Ηλιού και η βοηθός του, η υπαστυνόμος Γεωργίου, που βρίσκονται εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη για λόγους υπηρεσιακούς, αναλαμβάνουν την υπόθεση. Ηθελημένη εξαφάνιση; Ατύχημα; Ή εγκληματική ενέργεια; Οι δύο θάνατοι που ακολουθούν περιπλέκουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα και οι υποψίες στρέφονται σε συγκεκριμένα πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της Σάρας. Όμως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, και τα σκοτεινά κίνητρα των πρωταγωνιστών έχουν βαθιές ρίζες...
Ένα απολαυστικό μυθιστόρημα βυθισμένο στην ομίχλη των ατμοσφαιρικών τοπίων της Βόρειας Ελλάδας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786180314007
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2018
Αριθμός σελίδων368
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΜΠΟΥΡΑ ΕΛΕΝΗ, ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Κωδικός Πολιτείας2760-3890
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[06/01/2023] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Το βιβλίο ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις! Κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, με τον αναγνώστη να ταξιδεύει νοερά από το Κιλκίς, τις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη στην Κωνσταντινούπολη, τη Σόφια και την Ουκρανία, μια ενδιαφέρουσα πλοκή με αρκετό μυστήριο και αγωνία, δύο κεντρικοί χαρακτήρες (ένας αστυνόμος και η βοηθός του) που περιμένεις να δεις στις επόμενες σελίδες την εξέλιξή τους, καθώς μεταξύ τους υποβόσκει κάποιος ερωτισμός, γλαφυρές περιγραφές ονειρεμένων τοπίων, ήρωες ιδιαίτεροι, απρόβλεπτοι, αινιγματικοί, διάφορα θέματα που θίγονται από τη συγγραφέα, όπως η απληστία, η απώλεια, το πάθος, η ανασφάλεια, τα οποία καθορίζουν τις πράξεις των ηρώων, και, ξαφνικά, όλα τα θετικά σταματούν εκεί!
Συνειδητοποιείς γύρω στη μέση, περίπου, του βιβλίου ότι οι χαρακτήρες είναι τόσοι πολλοί που σε μπερδεύουν. Γίνεται μια πραγματική παρέλαση ατόμων οι οποίοι εμπλέκονται σε αυτό το παζλ, το οποίο αδυνατείς να συναρμολογήσεις! Συγγενείς, πρώην εραστές, συνεργάτες, δικηγόροι, λογιστές, οικιακές βοηθοί, σου δημιουργούν κάθε φορά την απορία "Τώρα, αυτός τι ρόλο παιζει στην ιστορία;". Μέχρι να προλάβεις να βγάλεις τα συμπεράσματά σου, εμφανίζεται ο επόμενος κι εσύ μένεις με αναπάντητα ερωτήματα, να περιμένεις τη μεγάλη ανατροπή, η οποία, όμως, δεν έρχεται ούτε στο τέλος, καθώς όλα, τελικά, είναι πολύ προβλέψιμα!
Το τέλος, λοιπόν, σε βρίσκει απογοητευμένο με την αδύναμη κεντρική ιστορία, τους άνευρους χαρακτήρες, την έλλειψη ανατροπών, αλλά και όλα, σχεδόν, τα επώνυμα των ηρώων, τα οποία τελειώνουν σε -ου (γιατί άραγε;)!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΗΒΛΥΝ ΚΟΤΤΟΝ
RONAN FRANK
€14.50 €7.25
(-50%)
Κερδίζετε €7.25
ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ (KAFIR)
SHERWAN AMED
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS