Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

(ΣΕΤ) Η ΜΑΓΙΣΣΑ / Ο ΘΗΡΙΟΔΑΜΑΣΤΗΣ

(ΣΕΤ) Η ΜΑΓΙΣΣΑ / Ο ΘΗΡΙΟΔΑΜΑΣΤΗΣ

LACKBERG CAMILLA
Κωδ. Πολιτείας: 2760-3972




Παρουσίαση

Η ΜΑΓΙΣΣΑ
Ένα ειδυλλιακό αγρόκτημα έξω από τη Φιελμπάκα, στις παρυφές του δάσους. Μια ευτυχισμένη οικογένεια. Μια ηλιόλουστη καλοκαιρινή μέρα. Τίποτα δεν προμηνύει ότι σε λίγες ώρες όλα θα έχουν ανατραπεί. Η είδηση της εξαφάνισης της τετράχρονης Νία πέφτει σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία και ξαναξυπνά τον εφιάλτη.
Από το ίδιο αγρόκτημα τριάντα χρόνια πριν είχε εξαφανιστεί ένα συνομήλικο κορίτσι, η Στέλλα, που βρέθηκε στη συνέχεια δολοφονημένη. Δύο δεκατριάχρονες φίλες καταδικάστηκαν για τη δολοφονία της. Η μία εξακολουθεί να μένει στη Φιελμπάκα, όπου έχει καταφέρει να χτίσει μια ήσυχη ζωή, η άλλη, διάσημη σταρ του Χόλιγουντ πλέον, έχει επιστρέψει στο ψαροχώρι για πρώτη φορά μετά τον φόνο.
Μήπως οι δύο υποθέσεις συνδέονται; Μήπως οι έρευνες της αστυνομίας επηρεαστούν από την έρευνα της Ερίκα για την υπόθεση "Στέλλα", που είναι το θέμα του επόμενου βιβλίου της; Μήπως η ρίζα του κακού κρύβεται ακόμα πιο βαθιά στο παρελθόν, στο ανελέητο κυνήγι μαγισσών του 17ου αιώνα;
Η δέκατη περιπέτεια του επιθεωρητή Πάτρικ και της αγαπημένης του συζύγου Ερίκα είναι μια σκοτεινή ιστορία που αποτυπώνει εξαιρετικά το σύγχρονο πρόσωπο της σουηδικής κοινωνίας με πρωταγωνιστές νέους ανθρώπους, που είναι τα θύματα των αμαρτιών των προηγούμενων γενιών. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Δε θα το αφήνετε από τα χέρια σας παρά τον όγκο του. Η Lackberg με μοναδική μαεστρία αποτυπώνει και συνδέει τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους σ' ένα βιβλίο με εξαιρετική πλοκή". (SKANSKA DAGBLADET)
"Αφηγηματική δεινότητα, απογειωμένη πλοκή" (NERIKES ALLEHANDA)

Ο ΘΗΡΙΟΔΑΜΑΣΤΗΣ
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ. Η ΦΙΕΛΜΠΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ. Ένα μισόγυμνο κορίτσι τρέχει μέσα στο χιονισμένο δάσος και πετάγεται στη μέση του δρόμου. Ο διερχόμενος οδηγός δεν έχει χρόνο να αντιδράσει, δεν προλαβαίνει καν να στρίψει το τιμόνι.
ΟΤΑΝ Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΑΤΡΙΚ και η ομάδα του λαμβάνουν σήμα για το ατύχημα, η ταυτότητα του κοριτσιού έχει ήδη εξακριβωθεί. Είχε εξαφανιστεί τέσσερις μήνες πριν, καθ' οδόν για το σπίτι της από την τοπική σχολή ιππασίας, και κανείς δεν την είχε δει έκτοτε. Το σώμα της φέρει σημάδια απίστευτων βιαιοτήτων και υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είναι αυτή το τελευταίο ή το μόνο θύμα.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, Η ΕΡΙΚΑ ΕΡΕΥΝΑ μια παλιά οικογενειακή τραγωδία που οδήγησε στον θάνατο ενός άντρα. Επισκέπτεται αμέτρητες φορές τη σύζυγό του, η οποία καταδικάστηκε για τον φόνο του, χωρίς όμως να μπορεί να εξακριβώσει τι πραγματικά συνέβη. Τι της κρύβει; Η Ερίκα υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Φαίνεται πως το παρελθόν ρίχνει βαριά τη σκιά του στο παρόν. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ο ορθολογιστής, συγκροτημένος και μεθοδικός Πάτρικ αντιδιαστέλλεται και συνάμα ολοκληρώνεται από την ευφάνταστη, εύστροφη και τολμηρή Ερίκα, το θηλυκό μυαλό που τολμά να αναζητά στις πιο απίθανες υποθέσεις τις λύσεις των αινιγμάτων, κατορθώνοντας έτσι να κάνει συναρπαστική όχι μόνο τη μεταξύ τους συνύπαρξη, αλλά και την αναγνωστική εμπειρία". (ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΤΡΑΥΛΟΥ, www.diavasame.gr)

Η ΕΝΑΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΠΑΤΡΙΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΕΡΙΚΑ
15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Λεπτομέρειες
ISBN139786180316582
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2017
Διαστάσεις21x14
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΛΑΚΜΠΕΡΓΚ ΚΑΜΙΛΑ
Κωδικός Πολιτείας2760-3972
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
BACHELARD GASTON
€19.08 €9.54
(-50%)
Κερδίζετε €9.54
ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ κ. ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ
BRECHT BERTOLT
€14.92 €5.22
(-65%)
Κερδίζετε €9.70

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS