Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

(ΣΕΤ) Η ΔΙΨΑ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

(ΣΕΤ) Η ΔΙΨΑ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

NESBO JO
Κωδ. Πολιτείας: 2760-3966




Παρουσίαση

Η ΔΙΨΑ
«Σιωπηλές κραυγές φούντωναν μες στο κεφάλι του, κατέκλυζαν το δωμάτιο και το κορμί του. Κραυγές που ήθελαν να δραπετεύσουν, που έπρεπε να δραπετεύσουν. Μήπως αποτρελαινόταν; Σήκωσε το βλέμμα προς το τζάμι του παραθύρου. Το μόνο πράγμα που φαινόταν στο σκοτάδι ήταν η αντανάκλασή του. Ήταν εκείνος. Εκεί έξω ήταν εκείνος. Τους περίμενε. Τραγουδώντας. Βγείτε να παίξουμε! Ο Χάρι έκλεισε τα μάτια του. Όχι, δεν τους περίμενε. Τον περίμενε. Περίμενε τον Χάρι. Βγες να παίξουμε!»
Πλινκ: Ο ήχος του ταιριάσματος στο Tinder είναι ο τελευταίος που θα ακούσει η Ελίζε Χέρμανσεν πριν πέσει θύμα δολοφονίας μες στο διαμέρισμά της. Το νεκρό κορμί της θα βρεθεί από την αστυνομία σημαδεμένο και στραγγισμένο από αίμα.
Όταν μια ακόμα γυναίκα δολοφονείται, τα αντανακλαστικά του πρώην επιθεωρητή και νυν καθηγητή στην Αστυνομική Ακαδημία Χάρι Χόλε, θρυλικού διώκτη σίριαλ κίλερ, ενεργοποιούνται...
Άλλωστε ένας επαναλαμβανόμενος εφιάλτης στοιχειώνει τον ύπνο του, φωνές κατακλύζουν κάθε τόσο το μυαλό του: Υπάρχει ένας δολοφόνος που ο Χάρι δεν κατάφερε να συλλάβει. Μήπως ήρθε η ώρα να αναμετρηθούν ξανά; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Ο ευφυής Nesbo, έχοντας πλήρη επίγνωση ότι το αναγνωστικό κοινό του αποτελείται σε μεγάλο βαθμό (αλλά όχι μόνο!) από νεότερες ηλικίες, χρησιμοποιεί στη Δίψα την κεντρική ιδέα των τηλεοπτικών σειρών που βλέπουν σχεδόν οι πάντες κατά κόρον τα τελευταία χρόνια. Και δεν ξεχνά τη "βαμπιρομανία" που έπληξε το Χόλιγουντ την προηγούμενη δεκαετία μετά την τεράστια επιτυχία των βιβλίων της Στέφανι Μάγιερς - τα οποία με τη σειρά τους έφεραν τη σφραγίδα της επιρροής κλασικών συγγραφέων (Σάρλοτ και Έμιλι Μπροντέ, Τζέιν Όστιν, Σαίξπηρ). Κλείνοντας το μάτι στους λάτρεις των goth ιστοριών με βρικόλακες, στήνει μια σειρά φόνων από ένα βαμπιριστή ο οποίος βάζει λεμόνι στο αίμα που πίνει, αφού στην ουσία το απεχθάνεται! (Χίλντα Παπαδημητρίου, bookpress.gr, 19/5/2017)

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ;
Η Αστυνομία χρειάζεται τον Χάρι Χόλε γιατί ένας δολοφόνος τριγυρνά στους δρόμους του Όσλο και δολοφονεί αστυνομικούς - τα θύματα βρίσκονται σε τόπους εγκλημάτων που δεν κατάφεραν να εξιχνιάσουν. Οι φόνοι είναι βίαιοι και η αντίδραση των ΜΜΕ υστερική. Ο αιώνιος Χάρι, ντετέκτιβ από τη φύση του, έχει εμπλακεί σε όλες τις σημαντικές έρευνες εγκλημάτων των τελευταίων χρόνων στο Όσλο. Με το πολύ προσωπικό του αίσθημα δικαιοσύνης να τον καθοδηγεί, πιστός σε ό,τι αγαπά και αποφασισμένος να το υπερασπιστεί, αυτή τη φορά μοιάζει χαμένος και ανήμπορος. Άραγε θα τα καταφέρει να ξεπεράσει για άλλη μια φορά τον εαυτό του... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"O Nesbo κατάφερε να δημιουργήσει μια πολυεπίπεδη ιστορία που θα σας πάρει το μυαλό. Το πώς κορυφώνει το σασπένς θα διδάσκεται στο μέλλον σε σεμινάρια δημιουργικής γραφής... Αδειάστε το πρόγραμμά σας, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε όλες τις ανατροπές και τις εκπλήξεις που σας επιφυλάσσει ο βασιλιάς της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας". (SUNDAY EXPRESS)
"Διαφθορά, ναρκωτικά, σωφρονιστική πολιτική και "ανορθόδοξες" μέθοδοι της αστυνομίας μπλέκονται με ακραίες συμπεριφορές σε ένα βιβλίο του οποίου η ανάγνωση μοιάζει με βόλτα με το τρενάκι του τρόμου. Σου κόβει την ανάσα". (BOSTON GLOBE)
Λεπτομέρειες
ISBN139786180316605
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2017
Διαστάσεις21x14
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΕΣΜΠΟ ΤΖΟ
Κωδικός Πολιτείας2760-3966
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
LENOIR FREDERIC
€9.70 €4.36
(-55%)
Κερδίζετε €5.34
ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΓΚΑΡ ΑΛΑΝ ΠΟΕ
ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS