Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΟΔΟΣ (ΕΚΔΟΣΗ POCKET)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΟΔΟΣ (ΕΚΔΟΣΗ POCKET)

+
-
AXAT FEDERICO
Κωδ. Πολιτείας: 2760-4260
Τιμή Έκδοσης
€8.80
Τιμή Πολιτείας
€6.16
(-30%)
Κερδίζετε €2.64


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Τεντ Μακέι είναι έτοιμος να αυτοπυροβοληθεί, όταν κάποιος χτυπά το κουδούνι της πόρτας, επίμονα. . .
Ο Τεντ είναι πλούσιος και έχει την τέλεια οικογένεια: μια σύζυγο και δύο αξιολάτρευτες κόρες. Κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα έπαιρνε την απόφαση να αυτοκτονήσει. Όταν αρχίζει να χτυπάει το κουδούνι της πόρτας, ασταμάτητα, αρχικά θέλει να το αγνοήσει και να τραβήξει τη σκανδάλη μια και καλή. Ωστόσο, τότε βλέπει ένα σημείωμα στα χαρτιά του, ένα σημείωμα με τα δικά του γράμματα, το οποίο αναγνωρίζει ως δικό του, μα δεν θυμάται να έχει γράψει: ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΔΙΕΞΟΔΟΣ (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 35 ΓΛΩΣΣΕΣ
"Ένας υπνωτιστικός συγγραφέας που θα αγαπήσετε, αλλά προσέξτε, δεν πρέπει να τον εμπιστευτείτε." (New York Times)
"Πρέπει να το διαβάσετε. Είναι πιο must και από το Κορίτσι που εξαφανίστηκε ή το Κορίτσι του τρένου." (lovereading.co.uk)
"Ο Axat αξιοποιεί το στοιχείο της αβεβαιότητας στην πλοκή για να χτίσει σασπένς και καταφέρνει να δημιουργήσει ένα προκλητικό θρίλερ-σπαζοκεφαλιά στα χνάρια του Ντένις Λιχέιν και του μυθιστορήματος Το νησί των καταραμένων." (Booklist)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLA ULTIMA SALIDA
ISBN139786180318357
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΜΕΤΑΙΧΜΙΟ POCKET
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2019
Αριθμός σελίδων504
Διαστάσεις16x12
ΜετάφρασηΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΕπιμέλειαΜΠΡΑΒΟΥ ΒΑΛΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΑΞΑΤ ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ
Κωδικός Πολιτείας2760-4260
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[04/06/2023] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Συναρπαστικό, ευφυές, πολύπλοκο, εθιστικό ψυχολογικό θρίλερ! Ένα από τα καλύτερα βιβλία της κατηγορίας του που διάβασα τον τελευταίο χρόνο!
Σε κάθε σελίδα συμβαίνει και μία ανατροπή! Ένα επιπλέον στοιχείο προστίθεται στο τέλος κάθε κεφαλαίου και σε κάνει να θέλεις να πας αμέσως στο επόμενο... Δεν ξέρεις τι θα ακολουθήσει, καθώς τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται! Δεν ξέρεις πού σταματά η πραγματικότητα και πού αρχίζει η φαντασία, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους καλούς από τους κακούς ήρωες! Νιώθεις σαν να έχεις μπει σε έναν λαβύρινθο και προσπαθείς να βγεις συμμετέχοντας σε ένα εγκεφαλικό παιχνίδι για δυνατούς λύτες!
Το παρελθόν μπερδεύεται με το παρόν, αλλά δεν είναι τα μόνα! Μπερδεύονται και τα συναισθήματα του αναγνώστη, καθώς πότε νιώθεις ότι συμπαθείς τους βασικούς ήρωες, πότε τους απεχθάνεσαι, πότε αμφισβητείς τα πάντα γύρω από αυτούς!
Ο γρήγορος ρυθμός της αφήγησης και ο ιδιαίτερος τρόπος γραφής σε κάνουν να μη χαλαρώνεις στιγμή, ενώ δεν υπάρχουν οι έντονες περιγραφικές σκηνές που κουράζουν! Το τέλος, βέβαια, αφήνει τον αναγνώστη με κάποια ερωτηματικά, αυτό, όμως, δεν αναιρεί όλα τα υπόλοιπα!
Το προτείνω σε όλους που αγαπούν τα καλά ψυχολογικά θρίλερ!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ
KHADRA YASMINA
€18.70 €8.41
(-55%)
Κερδίζετε €10.29
BUSHCRAFT 101
CANTERBURY DAVE
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS