Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

+
-
ROBINSON MARILYNNE
Κωδ. Πολιτείας: 2760-4526
Τιμή Έκδοσης
€17.70
Τιμή Πολιτείας
€12.39
(-30%)
Κερδίζετε €5.31


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Έπειτα από είκοσι χρόνια απουσίας, ο άσωτος γιος Τζακ Μπάουτον επιστρέφει στην πατρική εστία επιζητώντας να βρει εκεί καταφύγιο και να συμφιλιωθεί με το παρελθόν του. Με μπλεξίματα ήδη από την παιδική του ηλικία, αλκοολικός και ανεπάγγελτος, ο Τζακ είναι διαρκώς σε δυσαρμονία με τον περίγυρό του και με τον παραδοσιακό πατέρα του, αν και εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο του παιδί.
Στο σπίτι έχει επιστρέψει και η αδερφή του η Γκλόρι, για να φροντίσει τον γηραιό πατέρα, η οποία ωστόσο επίσης προσπαθεί να αφήσει πίσω της τα λάθη του δικού της παρελθόντος.
Τα δύο αδέρφια θα έρθουν αντιμέτωπα με την αβάστακτη καλοσύνη του πατέρα τους και τους δαίμονες ο ένας του άλλου. Μαζί θα ανακαλύψουν πως η επιστροφή στο παρελθόν είναι η πιο επίπονη, και πως εκείνος τον οποίο δυσκολεύεσαι ενίοτε να συγχωρήσεις δεν είναι άλλος από τον ίδιο σου τον εαυτό...
Ένα συγκινητικό βιβλίο για τους οικογενειακούς δεσμούς, την αγάπη, τον θάνατο και την πίστη. Ένα αξέχαστο αριστουργηματικό μυθιστόρημα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Οι οικογενειακοί δεσμοί, οι γονεϊκοί ρόλοι, η αδελφοσύνη, η ατομική ευθύνη και βούληση, που συνθέτουν συνήθως τον μυθιστορηματικό ιστό στο έργο της Ρόμπινσον, αποτελούν και στο Σπίτι σημεία αναφοράς, γύρω από τα οποία διαπλέκονται ιστορίες υψηλής συμβολικής αξίας. Με συμπόνια και αγάπη απέναντι σε κάθε είδους χειμαζόμενο άνθρωπο, η συγγραφέας εικονογραφεί πολύ αισθαντικά τον πόνο και τα πάθη, χωρίς ποτέ να καταφεύγει σε φτηνή αισθηματολογία ή διδακτισμό».(Νίκη Κώτσιου, bookpress.gr, 18/10/2020)

"Μια από τις σημαντικότερες σύγχρονες συγγραφείς". (Sunday Times)
"Το Γκίλιαντ και το Στο σπίτι δένουν τέλεια, το καθένα τους ένα ολοκληρωμένο έργο, αλλά ταυτόχρονα το ένα εμπλουτίζει και φωτίζει το άλλο. Και τα δύο όμως βιβλία μεγάλης ομορφιάς και δύναμης". (Los Angeles Times)
"Τα μυθιστορήματά της διακρίνονται για την αίσθηση βιωμένης ζωής που μεταδίδουν στον αναγνώστη σε συνδυασμό με μια βαθιά και ακλόνητη συμπόνια για τους χαρακτήρες της και μια βαθιά κατανόηση του ψυχισμού τους". (Colm Toibin, συγγραφέας)

«Στο φόντο των ηρώων η κοινότητα, κλειστή και ανελέητη, δεν σκοπεύει εύκολα να λησμονήσει ποιος είναι ο άσωτος γιος που επιστρέφει ζητώντας την εξιλέωση για τα κρίματά του. Βαραίνει πάνω στους βασικούς ήρωες η ηθική της κοινότητας, καθώς αποδεικνύεται ισχυρότερη από τη θέληση τους. Η Ρόμπινσον χειρίζεται με συγγραφική ευστοχία την αφηγηματική τεχνική της οπτικής γωνίας από την οποία «βλέπουμε» την ιστορία, την αφηγηματική φωνή, μέσω της οποίας την προσλαμβάνουμε. Φυσικά, όπως συμβαίνει στη μυθοπλασία που επιλέγει την τριτοπρόσωπη αφήγηση της μηδενικής εστίασης, είναι ο παντογνώστης συγγραφέας με το προσωπείο του αφηγητή που προβάλλει τις αφηγούμενες εικόνες». (Διώνη Δημητριάδου, bookpress.gr, 18/06/2021)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςHOME
ISBN139786180319316
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2020
Αριθμός σελίδων480
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΧΙΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΕπιμέλειαΑΝΔΡΕΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΡΟΜΠΙΝΣΟΝ ΜΕΡΙΛΙΝ
Κωδικός Πολιτείας2760-4526
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

marypoly

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

DIGIAKON, marypoly

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ
BENNETT ALAN
€5.33 €2.66
(-50%)
Κερδίζετε €2.67
ΓΕΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
DREYFUS FRANCOIS-GEORGES
€20.67 €10.34
(-50%)
Κερδίζετε €10.33

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS