Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΙ ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΤΟΙ ΤΗΣ ΕΒΕΛΙΝ ΧΑΡΝΤΚΑΣΤΛ

ΟΙ ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΤΟΙ ΤΗΣ ΕΒΕΛΙΝ ΧΑΡΝΤΚΑΣΤΛ

+
-
TURTON STUART
Κωδ. Πολιτείας: 2760-4449
Τιμή Έκδοσης
€19.90
Τιμή Πολιτείας
€13.93
(-30%)
Κερδίζετε €5.97


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στην αποψινή δεξίωση, κάποιος θα δολοφονηθεί. Δεν θα μοιάζει με φόνο κι έτσι ο ένοχος θα παραμείνει ασύλληπτος. Αν αποκαταστήσεις αυτή την αδικία θα σου δείξω την έξοδο.
Προοριζόταν για γιορτή, καταλήγει όμως σε τραγωδία. Ενώ στον ουρανό σκάνε πυροτεχνήματα, η Έβελιν Χαρντκάστλ σκοτώνεται. Δεν θα πεθάνει, όμως, μόνο μια φορά. Ώσπου να καταφέρει να εξιχνιάσει τον φόνο της ο Έιντεν -ένας από τους προσκεκλημένους στο πάρτι στο Μπλάκχιθ- η μέρα θα επαναλαμβάνεται, ξανά και ξανά. Και κάθε φορά, θα τελειώνει με τον ίδιο μοιραίο πυροβολισμό. Ο μόνος τρόπος να σπάσει ο κύκλος είναι ο εντοπισμός του δολοφόνου. (Από τον εκδότη)

«Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Ένα βιβλίο απόλυτα πρωτότυπο και μοναδικό. Δεν μπορούσα να το βγάλω από το μυαλό μου μέρες αφού το είχα διαβάσει.» (Sophie Hannah, συγγραφέας)
«Διά του παρόντος ανακηρύσσω τον Stuart Turton τον Τρελοκαπελά του αστυνομικού μυθιστορήματος. Οι επτά θάνατοι είναι ένα έργο μοναδικό, αναζωογονητικό και ευφυές. Αληθινά πρωτότυπο, ένα υπέροχο ανάγνωσμα. Το έκανα φύλλο και φτερό.» (Ali Land, συγγραφέας)
«Το ξεχωριστό ντεμπούτο του Stuart Turton είναι κάτι που οι αναγνώστες δεν θα έχουν ξαναδιαβάσει ποτέ.» (Financial Times)
«Ένα βιβλίο για τον εγκέφαλό σας. Ένα τρομερά πρωτότυπο, απολαυστικό, ακαταμάχητο αστυνομικό μυθιστόρημα.» (Daily Express)

ΒΡΑΒΕΙΟ COSTA ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ 2018

«Με τη συγγραφή του βιβλίου αυτού, ο πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας Stuart Turton έβαλε ένα μεγάλο στοίχημα: να συνδυάσει τις γοτθικές ιστορίες τρόμου με τα σύγχρονα βιντεοπαιχνίδια. Κι αυτό, στήνοντας την πλοκή σε μια έπαυλη που θυμίζει σκηνικό υπό κατάρρευση της Άγκαθα Κρίστι. (...) Ενδιαφέρον πείραμα που απευθύνεται μάλλον στους λάτρεις του fantasy και των βιντεοπαιχνιδιών παρά στους αναγνώστες της κλασικής αστυνομικής λογοτεχνίας. Ίσως όμως να δείχνει μια έξοδο από την πολυφορεμένη συνταγή των αιμοσταγών σίριαλ κίλερ και των κοριτσιών που εκδικούνται τους μοχθηρούς συντρόφους τους». (Χίλντα Παπαδημητρίου, bookpress.gr 11/06/2020)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE SEVEN DEATHS OF EVELYN HARDCASTLE
ISBN139786180320381
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2020
Αριθμός σελίδων588
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΤΣΑΠΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΕπιμέλειαΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΕΡΤΟΝ ΣΤΙΟΥΑΡΤ
Κωδικός Πολιτείας2760-4449
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[24/08/2023] Ελισάβετ..   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Τόσα ταξίδια στον χωροχρόνο, τόσες ανατροπές (που απο τα συνεχή μπρος πίσω αγανακτεις κι ευχεσαι να ειχε χιλιάδες υποσημειώσεις, ωστε να αξιζει τον κόπο η αλλαγη στη σελίδα και η διακοπή της αναγνωσης), τοσο μη αστυνομικό ακριβώς, μη τεκμηριωμένο καθολου, βαθύτατα κομπλεξικο σε φάσεις, ολότελα βαρετό.
[25/12/2021] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Ένα ευφυές, ασυνήθιστο μυθιστόρημα που δύσκολα το κατατάσσεις σε ένα είδος (είναι και αστυνομικό και ψυχολογικό και έχει και αρκετά μεταφυσικά στοιχεία). Η αφήγηση είναι λαβυρινθώδης και απαιτεί την αφοσίωση του αναγνώστη, καθώς τα πολλά ονόματα και γεγονότα, αλλά και τα συνεχή χρονικά πισωγυρίσματα, το καθιστούν εξαιρετικά πολύπλοκο.
Οι ανατροπές είναι συνεχείς, ενώ από τη μέση του βιβλίου οι ρυθμοί γίνονται πιο έντονοι. Κι εκεί που περιμένεις το φινάλε που θα απογειώσει το έργο, συνειδητοποιείς ότι αυτό είναι υποτονικό σε σχέση με την υπόλοιπη ιστορία.
Από την άλλη, ενδιαφέρον στοιχείο είναι η προσπάθεια της λύσης του μυστηρίου από διαφορετικές οπτικές γωνίες, ενώ στα συν περιλαμβάνονται και οι ακριβείς περιγραφές τόσο της εξωτερικής εμφάνισης των ηρώων όσο και της προσωπικότητάς τους.
Είναι από τα βιβλία που δυσκολεύομαι να αξιολογήσω. Το σίγουρο είναι ότι θα ήθελα να διαβάσω κάποιο επόμενο βιβλίο του συγγραφέα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
€11.90 €5.95
(-50%)
Κερδίζετε €5.95
ΛΟΥΒΡΟ - ΠΑΡΙΣΙ
€12.00 €5.40
(-55%)
Κερδίζετε €6.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS