Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΚΑΛΟΣ ΓΙΟΣ

Ο ΚΑΛΟΣ ΓΙΟΣ

+
-
JEONG YOU-JEONG
Κωδ. Πολιτείας: 2760-4418
Τιμή Έκδοσης
€17.70
Τιμή Πολιτείας
€12.39
(-30%)
Κερδίζετε €5.31


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

ΞΥΠΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ. ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΟΡΟΦΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ: ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ, ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΣΟΥΝ Ο ΚΑΛΟΣ ΓΙΟΣ...
Ο Γιου-τζιν, υποδειγματικός γιος, πρωταθλητής κολύμβησης, επιμελής φοιτητής, ξυπνά ένα πρωί από μια παράξενη μεταλλική μυρωδιά και ένα τηλεφώνημα από τον αδελφό του, που ρωτά αν όλα στο σπίτι είναι εντάξει - βρήκε αναπάντητη από τη μητέρα τους μέσα στην άγρια νύχτα. Ο Γιου-τζιν σύντομα ανακαλύπτει το πτώμα της σε μια λίμνη αίματος στον κάτω όροφο του σπιτιού τους στη Σεούλ. Δεν θυμάται πολλά για την περασμένη νύχτα· σχεδόν όλη του τη ζωή υποφέρει από επιληψία, οπότε συχνά έχει προβλήματα με τη μνήμη του. Το μόνο που θυμάται, κι αυτό αχνά, είναι η μητέρα του να φωνάζει τ' όνομά του. Του φώναζε για να τη βοηθήσει. Ή τον παρακαλούσε να μην τη σκοτώσει;
Έτσι ξεκινά η απεγνωσμένη τριήμερη αναζήτηση του Γιου-τζιν: προσπαθεί να εξιχνιάσει τι συνέβη εκείνη τη νύχτα, και να μάθει επιτέλους την αλήθεια για τον εαυτό του και την οικογένειά του.
ΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Ο καλός γιος, το πρώτο βιβλίο της You-Jeong Jeong (όπως προτιμάει η συγγραφέας να αποδίδεται το όνομά της με λατινικούς χαρακτήρες) που κυκλοφόρησε στη χώρα μας, διαπνέεται από την εμμονή της με τον ανθρώπινο δυισμό. Οι άνθρωποι, όπως αναφέρει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Korean Literature Now, έχουν δύο πλευρές που συνυπάρχουν, και Κακό θεωρείται ό,τι έρχεται σε αντίθεση με τις κοινωνικές νόρμες και την ηθική. Οι νόρμες και η ηθική είναι δημιούργημα του πολιτισμού, όχι κάτι δεδομένο. Η ίδια ενδιαφέρεται για τη βαθύτερη, ψυχοπαθολογική προέλευση του Κακού, χωρίς να χρησιμοποιεί την ηθική σαν μέτρο κρίσης». (Χίλντα Παπαδημητρίου, bookpress.gr, 26/11/2021).

"Ιδιοφυής πλοκή στο όρια της διαστροφής". (ENTERTAINMENT WEEKLY)
"Ακόμα και οι πιο έμπειροι αναγνώστες αστυνομικής λογοτεχνίας δεν θα καταφέρουν να μαντέψουν την εξέλιξη της ιστορίας". (CRIMEREADS)
"Θα καθηλώσει τους αναγνώστες του Jo Nesbo και της Patricia Highsmith". (A. J. FINN, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ)
Λεπτομέρειες
ISBN139786180320398
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2020
Αριθμός σελίδων392
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΤΖΙΩΤΗ ΑΜΑΛΙΑ
ΕπιμέλειαΣΧΙΖΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΙΟΝΓΚ ΓΙΟΥ-ΓΙΟΝΓΚ
Κωδικός Πολιτείας2760-4418
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[16/07/2023] mallory.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Προσπαθώ πάρα πολύ καιρό να το τελειώσω για να γράψω λέει την κριτική, να έχω πλήρη εικόνα. Αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω.... Το βιβλίο ξεκινάει ΠΟΛΎ δυναμικά στις πρώτες σελίδες κ μετά κάνει μία κοιλιά....... άνευ προηγουμένου! Είμαι σελ.157 τώρα κ το σπρώχνω. Καμιά σχέση με αστυνομικό, τύπου Α.Κρίστι. Πραγματικά κρίμα όλες αυτές οι διθυραμβικές κριτικές που διάβασα, δεν ξέρω ΠΟΥ βασίζονται ειλικρινά....... Κρίμα, σκέτη απογοήτευση!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΣ
LORIDAN-IVENS MARCELINE
€6.90 €2.07
(-70%)
Κερδίζετε €4.83
Η ΖΗΛΙΑ
ROBBE-GRILLET ALAIN
€14.00 €6.30
(-55%)
Κερδίζετε €7.70

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS