Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ // ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ

+
-
MACKINTOSH CLARE
Κωδ. Πολιτείας: 2760-4487
Τιμή Έκδοσης
€17.70
Τιμή Πολιτείας
€12.39
(-30%)
Κερδίζετε €5.31


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Μαξ και η Πιπ είναι ένα πολύ δεμένο ζευγάρι. Τίποτα δεν μπορεί να τους κλονίσει. Όταν όμως ο γιος τους αρρωστήσει, θα κληθούν να πάρουν μια μοιραία απόφαση: η ζωή του παιδιού τους βρίσκεται στα χέρια τους. Για πρώτη φορά, ο Μαξ και η Πιπ αδυνατούν να συμφωνήσουν. Ο καθένας τους θέλει ένα διαφορετικό μέλλον για τον γιο τους. Και αν μπορούσαν να γίνουν και τα δύο;
Ένας βαθύς στοχασμός στην αγάπη, τον γάμο, το τι σημαίνει να είναι κανείς γονιός και τις κρίσιμες αποφάσεις που καλούμαστε να πάρουμε, το Μετά το τέλος εξιστορεί το ταξίδι μιας αξέχαστης οικογένειας από την αβάσταχτη απώλεια σε μία ανατρεπτική και λυτρωτική κατάληξη και στη ζωή που είναι προορισμένοι να ζήσουν.
Η αγαπημένη συγγραφέας του πολυβραβευμένου μπεστ σέλερ ψυχολογικού θρίλερ Σ' άφησα αντλεί από το προσωπικό της τραύμα και μας χαρίζει ένα μυθιστόρημα γεμάτο σασπένς και ανατροπές. Τι συμβαίνει όταν το σταυροδρόμι μπροστά μας οδηγεί σε δύο εξίσου δύσκολους δρόμους; Πόσο εύκολο είναι να ζήσουμε με τις συνέπειες των αποφάσεών μας και να κλείσουν οι πληγές; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Η συγγραφέας επιχειρεί μια καταβύθιση στα δαιδαλώδη και σκοτεινά μονοπάτια του πόνου και των συναισθημάτων που τον συνοδεύουν. Η ζωή σπάνια εξελίσσεται όπως την περιμένεις. Και συχνά αναγκάζεσαι να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο κακά. Ελπίζεις ότι διάλεξες το μικρότερο. (...) Γλώσσα απλή, λιτή, χωρίς περιττά στολίδια. Λόγος ζωντανός, ρέων, ταχύς, καθηλωτικός. Κυριολεκτικά σου κόβει την ανάσα με την αμεσότητα, την ένταση και το βάθος των συναισθημάτων. Κι όλα αυτά αποφεύγοντας φτηνούς μελοδραματισμούς και υιοθετώντας ανατρεπτικό ρεαλισμό και φυσικότητα. Η Μάκιντος γράφει για απλούς, καθημερινούς ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκονται σε ιδιαίτερα επώδυνες καταστάσεις και καλούνται να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση». (Χριστίνα Μουκούλη, bookpress.gr, 26/08/2020)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςAFTER THE END
ISBN139786180320428
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2020
Αριθμός σελίδων536
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΤΖΑΝΑΚΑΡΗ ΒΑΣΙΑ
ΕπιμέλειαΚΑΡΕΛΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΚΙΝΤΟΣ ΚΛΕΡ
Κωδικός Πολιτείας2760-4487
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[22/02/2024] zidianpoliteia.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Τι καταθλιπτικό θέμα και πόσο διεστραμμένος μπορεί να είσαι για να διαβάζεις για το θάνατο ενός μικρού παιδιού που μέρα με την μέρα πλησιάζει? Και όμως. Αυτή η ιστορία είναι γεμάτη ζωή! Αυτή η μητέρα πλέκει μια θαυμαστή ιστορία ζωής και μας υπενθυμίζει πως είναι να είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος αγάπη που ακόμα και μέσα στην αβάσταχτη τραγωδία είναι εφικτό να υπάρχεις, να επιβιώνεις, να κρατάς το μυαλό καθαρό και την καρδιά γεμάτη γλυκύτητα, έτοιμη να προσφέρει! Συγκινητικό και πάνω από όλα ανθρώπινο!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ
BENNETT ALAN
€5.33 €2.66
(-50%)
Κερδίζετε €2.67
ΚΑΡΟΛ
HIGHSMITH PATRICIA
€13.30 €6.65
(-50%)
Κερδίζετε €6.65

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS