Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΧΑΜΕΝΟΣ

ΧΑΜΕΝΟΣ

HARPER JANE
Κωδ. Πολιτείας: 2760-4476




Παρουσίαση

Δύο αδέρφια, ο Νέιθαν και ο Μπαμπ Μπράιτ, συναντιούνται στα όρια των αχανών αγροκτημάτων τους κάτω από τον καυτό ήλιο του Κουίνσλαντ. Βρίσκονται στον τάφο του κτηνοτρόφου, ένα μνημείο τόσο παλιό ώστε κανείς δεν θυμάται ποιος είναι θαμμένος εκεί. Σήμερα, όμως, η ελάχιστη σκιά του μνημείου ήταν η τελευταία ελπίδα του μεσαίου αδερφού τους, του Κάμερον, τον οποίο εντοπίζουν νεκρό από τη ζέστη. Ενώ πενθούν για τον θάνατό του, αρχίζουν να τους κατακλύζουν υποψίες και ο Νέιθαν αναγκάζεται να ερευνήσει μυστικά που η οικογένεια θα προτιμούσε να μείνουν στο παρελθόν. Κάτι προβλημάτιζε τον Κάμερον. Ακολούθησε τον δρόμο του θανάτου έχοντας χάσει πια κάθε ελπίδα; Γιατί αν δεν το έκανε, η απομόνωση στην οποία η οικογένεια ζει στην αυστραλιανή ενδοχώρα δεν αφήνει και πολλούς υπόπτους...
Σκοτεινό, αγωνιώδες και βαθιά ατμοσφαιρικό, ο "Χαμένος" είνοαο πολυαναμενόμενο βιβλίο της βραβευμένης Jane Harper που μεταφράζεται ήδη σε 17 γλώσσες σε όλο τον κόσμο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Ένα εθιστικό, καθηλωτικό μυθιστόρημα από την αρχή ως το τέλος. Μπορείς να κόψεις την ένταση με το μαχαίρι. Πραγματικά με συντάραξε». (Kate Hamer, συγγραφέας)
«Αναπάντεχα συναρπαστικό... Με κάθε νέο βιβλίο η Harper δημιουργεί τη δική της ολοζώντανη και πολύπλοκη εκδοχή της αυστραλιανής ενδοχώρας». (New York Times Book Review)

ΒΡΑΒΕΙΟ ITW 2019
ΒΡΑΒΕΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ NED KELLY 2019
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE LOST MAN
ISBN139786180322521
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2020
Αριθμός σελίδων448
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΙΛΝΤΑ
ΕπιμέλειαΓΙΑΝΝΑΡΟΥΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΑΡΠΕΡ ΤΖΕΙΝ
Κωδικός Πολιτείας2760-4476
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Δημήτριος Βραχωριτης

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

spytsa, sakoulios, ZinoviaZn, orestisp, kataktitis

Κριτικές για το προϊόν

[29/07/2023] Μαριλένα99.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Η Χάρπερ έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να συνδυάζει το μυστήριο του αστυνομικού μυθιστορήματος με την εμβάθυνση ψυχοσύνθεση των ηρώων της, η οποία συνδέεται άρρηκτα με το φυσικό περιβάλλον και τις συνθήκες που επικρατούν.
Ακολουθείς τον τρόπο σκέψης του πρωταγωνιστή, με τους συνειρμούς και τις αναδρομές στο παρελθόν του να δένουν μία μεστή πλοκή που δεν κουράζει. Και η λέξη σοκαριστικό για το τέλος δεν αρκεί...
[16/08/2021] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Καθηλωτικό, όπως όλα τα βιβλία της Χάρπερ! Ένα αστυνομικό δράμα γεμάτο ένταση και μυστικά στα βάθη της αυστραλιανής ενδοχώρας. Το στοιχείο της απομόνωσης είναι έντονο, η πλοκή συναρπαστική με ανατροπές, οι περιγραφές συγκλονιστικές, η σκιαγράφηση χαρακτήρων εξαιρετική! Δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου! Το προτείνω σε όλους!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
SCHMUKLER V. ALAN
€17.00 €7.65
(-55%)
Κερδίζετε €9.35
ΟΥΑΙΝΣΜΠΕΡΓΚ, ΟΧΑΙΟ
ANDERSON SHERWOOD
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS