Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

(ΣΕΤ) ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ / ΦΟΡΜΟΛΗ

(ΣΕΤ) ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ / ΦΟΡΜΟΛΗ

LAPIDUS JENS, INDRIDASON ARNALDUR
Κωδ. Πολιτείας: 2760-4362




Παρουσίαση

ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ
Η τρίτη περιπέτεια με πρωταγωνιστές την Έμελι και τον Τέντι.
Επί δεκαετίες, ένα μυστικό δίκτυο του υπόκοσμου της Στοκχόλμης εκμεταλλεύεται νεαρές κοπέλες, κακοποιώντας τες, και όποιος απειλεί να το ξεσκεπάσει βγαίνει από τη μέση χωρίς έλεος. Η αστυνομία έχει συστήσει ειδική ομάδα για να ανακαλύψει ποιοι εμπλέκονται σ' αυτό, δεν φαίνεται όμως να πλησιάζει τη λύση. Όλα αλλάζουν όταν μια άγνωστη εμφανίζεται στο δικηγορικό γραφείο της Έμελι και προσφέρει την άκρη του νήματος για την αποκάλυψή του.
Ο Τέντι και η Έμελι έχουν να μιλήσουν πάνω από χρόνο. Ο καθένας ξεχωριστά προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του μετά τις περιπέτειες που τους σημάδεψαν. Το αταίριαστο δίδυμο, η δικηγόρος και ο πρώην κακοποιός, θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα ανακατευτούν στην έρευνα αυτής της σκοτεινής υπόθεσης, ενώ κάποιος θέλει να τους κάνει να σιωπήσουν για πάντα.
Μείγμα μαύρου, κατάμαυρου νουάρ και παραδοσιακής αστυνομικής ιστορίας, ίσως το καλύτερο μυθιστόρημα του συγγραφέα μέχρι σήμερα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Το πιο καυτό όνομα της σουηδικής αστυνομικής λογοτεχνίας.
Μεταφράζεται σε περισσότερες από 20 γλώσσες.
«Ο Lapidus είναι σίγουρα «πρώτη μούρη» ανάμεσα στους σύγχρονους σουηδούς συγγραφείς» (Olandsbladet)
«Ένα δυνατό θρίλρ που καίει σαν την άσφαλτο κάτω από τις πατούσες» (Arbetarbladet)

ΦΟΡΜΟΛΗ
Ένας άντρας βρίσκεται δολοφονημένος στο διαμέρισμά του στο Ρέικιαβικ. Τα μόνα στοιχεία που υπάρχουν είναι ένα κρυπτικό σημείωμα πάνω στο πτώμα και η φωτογραφία του τάφου ενός νεαρού κοριτσιού. Ανατρέχοντας στο παρελθόν του νεκρού ο επιθεωρητής Έτλεντουρ ανακαλύπτει ότι πριν από σαράντα χρόνια το θύμα είχε κατηγορηθεί για ένα αποκρουστικό έγκλημα για το οποίο όμως δεν είχε καταδικαστεί. Μήπως τον είχε στοιχειώσει το παρελθόν του;
Καθώς ο Έτλεντουρ παλεύει να χτίσει τη σχέση του με τη δυστυχισμένη κόρη του, η έρευνα θα τον οδηγήσει στο Ερευνητικό Κέντρο Γενετικής της Ισλανδίας όπου θα ανακαλύψει κάποια πολύ ανησυχητικά μυστικά που είναι ακόμα ζοφερότερα από τον φόνο ενός ηλικιωμένου άντρα.

"Ένα συναρπαστικό παράθυρο σε έναν ανοίκειο κόσμο καθώς και ένα πρωτότυπο και δυσεπίλυτο μυστήριο". (VAL MCDERMID, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ)
"Μια ανατριχιαστική ισλανδική σάγκα της εποχής του DNA. Αυτό το λιτά γραμμένο, χειρουργικό ακριβές βιβλίο λειτουργεί σε πολύ βαθύτερο επίπεδο απ' ό, τι τα περισσότερα αστυνομικά μυθιστορήματα". (INDEPENDENT)
Λεπτομέρειες
ISBN139786180322552
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2018
Αριθμός σελίδων690
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΟΝΔΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΙΛΝΤΑ
ΕπιμέλειαΛΕΛΟΥΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΛΑΠΙΝΤΟΥΣ ΓΕΝΣ, ΙΝΤΡΙΔΑΣΟΝ ΑΡΝΑΛΝΤΟΥΡ
Κωδικός Πολιτείας2760-4362
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

papademm

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΠΙΓΝΩΣΗ
SIEGEL J. DANIEL
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40
Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΓΚ ΚΟΝΓΚ
DESPENTES VIRGINIE
€13.94 €5.58
(-60%)
Κερδίζετε €8.36

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS