Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

(ΣΕΤ) Η ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ / ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ / Ο ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ

(ΣΕΤ) Η ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ / ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ / Ο ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ

NESBO JO
Κωδ. Πολιτείας: 2760-4372




Παρουσίαση

Αποκτήστε τις 3 πρώτες περιπέτειες του ήρωα που αγαπήθηκε από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.
«Ο Jo Nesbo και ο ήρωάς του είναι αδιανόητα εθιστικοί.» (Vanity Fair)

Περιλαμβάνονται οι τίτλοι:
-Η ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ
Ο ΧΑΡΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.
Μια εικοσιτριάχρονη Νορβηγίδα δολοφονείται στο Σίδνεϊ. Ο επιθεωρητής Χάρι Χόλε στέλνεται στην Αυστραλία για να βοηθήσει στις έρευνες.
ΕΧΕΙ ΡΗΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΝΑ ΜΗ ΜΠΛΕΞΕΙ.
Όταν όμως αποδεικνύεται πως η δολοφονία της νεαρής Νορβηγίδας είναι απλώς ο τελευταίος κρίκος μιας αλυσίδας ανεξιχνίαστων φόνων, τίποτα δεν μπορεί να συγκρατήσει τον Χάρι. Το κυνήγι του σίριαλ κίλερ ξεκινά... Ο δολοφόνος όμως θέλει να συνομιλήσει μόνο με τον Χόλε.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
«Τουρίστας στην Αυστραλία, ο Χάρι Χόλε ανατέμνει την κοινωνική και πολιτιστική πραγματικότητα και ξεδιπλώνει το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο.» (Kirkus Reviews)

-ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
Ο νορβηγός πρέσβης στην Ταϊλάνδη βρίσκεται νεκρός σε έναν οίκο ανοχής της Μπανγκόκ. Εξαιτίας των στενών φιλικών του σχέσεων με τον πρωθυπουργό της Νορβηγίας, στο Όσλο θέλουν πάση θυσία να αποφύγουν το σκάνδαλο. Τύφλα στο μεθύσι, ο Χάρι Χόλε θα μπει σε ένα αεροπλάνο για την Μπανγκόκ με ξεκάθαρες οδηγίες: να "κουκουλωθεί" η υπόθεση ή, αν αυτό δεν είναι εφικτό, να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερα. Ωστόσο, όταν ο Χάρι φτάνει εκεί, διαπιστώνει πως δεν πρόκειται απλώς για έναν τυχαίο φόνο. Εξάλλου, γνωρίζει πολύ καλά πως για κάθε κατσαρίδα που υπάρχει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, δεκάδες άλλες κρύβονται μέσα στους τοίχους του.
Θα συνεργαστεί με την Ελίζαμπεθ Κράμλεϊ, μια αστυνομικίνα χωρίς τρίχα στο κεφάλι της, και θα γνωρίσει πολλούς και αξιομνημόνευτους εκπατρισμένους Νορβηγούς: μια μονόχειρα καταδύτρια, έναν μισθοφόρο, έναν κλώνο του Τζίμι Χέντριξ και μια πόρνη με κουστούμι πατινέρ. Ο Χάρι περιπλανιέται στην πολύβουη Μπανγκόκ -σε στριπτιζάδικα, ναούς, τεκέδες οπιομανών, τουριστικές ατραξιόν- σε μια αναζήτηση που κανείς δεν τη θέλει. Ούτε καν ο ίδιος, που για άλλη μια φορά θα έρθει αντιμέτωπος με τους δαίμονές του.
«Η παρακμιακή ατμόσφαιρα της Μπανγκόκ και της Ταϊλάνδης αποδεικνύεται το στοιχείο του Χάρι Χόλε, παρά το ότι ο Nesbo τοποθετεί τον ήρωά του σε ένα περιβάλλον μακριά από τον ψυχρό νορβηγικό βορρά.» (Independent)

-Ο ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ
1999: Ο Χάρι Χόλε πυροβολεί λόγω παρεξήγησης έναν αμερικανό μυστικό πράκτορα στη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου Κλίντον στη Νορβηγία. Ενώ περιμένει την ταπεινωτική αποπομπή του από το αστυνομικό σώμα, ο Χόλε μετατίθεται στην αντιτρομοκρατική και παίρνει προαγωγή - γίνεται επιθεωρητής. Τον χώνουν σε ένα ανήλιαγο γραφείο και ξεφυλλίζει αναφορές για φαινομενικά ασήμαντες υποθέσεις. Η περίπτωση που πέφτει στα χέρια του όμως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον: ένας σπάνιος και ασυνήθιστος τύπος όπλου, το οποίο ενδείκνυται για εκτελέσεις, εισάγεται λαθραία στη Νορβηγία. Ακολουθώντας τη διαδρομή του, ο Χάρι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον κόσμο του λαθρεμπορίου όπλων, των νορβηγών Νεοναζί, αλλά και με τη ζοφερότερη πτυχή της νορβηγικής ιστορίας - τη συνεργασία των Νορβηγών με τον Χίτλερ στο Ανατολικό Μέτωπο στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου πολέμου. Παράλληλα ένας δολοφόνος αποφασισμένος να αποδώσει δικαιοσύνη σκορπάει τον θάνατο...
«Συνδυάζει την πολεμική σάγκα με το θρίλερ, οδηγώντας με μεγάλη άνεση τους αναγνώστες από βίαια επεισόδια σε ρομαντικές και παθιασμένες σκηνές. Ένα ευφυές βιβλίο.» (USA Today)

(Από τις παρουσιάσεις στα οπισθόφυλλα των βιβλίων)
Λεπτομέρειες
ISBN139786180322590
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2014
Αριθμός σελίδων1536
Διαστάσεις21x14
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΕΣΜΠΟ ΤΖΟ
Κωδικός Πολιτείας2760-4372
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΤΑ ΦΟΝΩΝ
JAMES MARLON
€23.91 €11.96
(-50%)
Κερδίζετε €11.95
ΑΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΤΗΤΟΥ (ΣΕΙΡΑ 5 ΤΟΜΟΙ)
ΕΠΙΚΤΗΤΟΣ
€59.36 €29.68
(-50%)
Κερδίζετε €29.68

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS