Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΔΕΜ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ // ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ

ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

+
-
NESBO JO
Κωδ. Πολιτείας: 2760-4519
Τιμή Έκδοσης
€24.40
Τιμή Πολιτείας
€17.08
(-30%)
Κερδίζετε €7.32


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

ΠΑΝΤΑ TON ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ
Από τα δεκαεπτά του, που χάθηκαν ξαφνικά οι γονείς τους, ο Ρόι ανέλαβε τη φροντίδα του μικρού του αδελφού, του Καρλ. Μεγαλώνοντας οι δρόμοι τους χωρίστηκαν. Ο Καρλ αποφάσισε να περιπλανηθεί στον κόσμο αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Ο Ρόι έμεινε πίσω, στο οικογενειακό κτήμα, στο απομονωμένο βασίλειό τους, ικανοποιημένος με μια ήσυχη καθημερινότητα.
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ...
Χρόνια αργότερα, ο Καρλ επιστρέφει με τη χαρισματική νέα του σύζυγο, την αρχιτέκτονα Σάνον.
Έχουν ένα σωρό συναρπαστικά σχέδια - να χτίσουν ένα ξενοδοχείο στο κτήμα και να πνιγούν στα πλούτη τόσο τα αδέλφια όσο και όλο το χωριό.
ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ
Η χαρμόσυνη άφιξη σύντομα γίνεται η αφορμή για μια σειρά από γεγονότα που απειλούν ό,τι αγαπά και θέλει να διαφυλάξει ο Ρόι...
Οικογενειακό χρέος, αναπάντεχες ανατροπές, όλο και περισσότερα πτώματα: ένα εκτυφλωτικό θρίλερ, ένα ακαταμάχητο αναγνωστικό κοκτέιλ. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Με δεδομένο ότι ο Nesbo επενδύει περισσότερο στο ψυχογράφημα των ηρώων, θα μπορούσαμε να εντάξουμε το Βασίλειο στο είδος του κλασικού ψυχολογικού θρίλερ, όπως το εισήγαγε η Daphne du Maurier στη Ρεβέκκα. Ο συγγραφέας διεισδύει σε βάθος στην ψυχοσύνθεση των ορεσίβιων ηρώων του χωρίς να καταφεύγει στην εκλαϊκευμένη, απλοϊκή ψυχολογία των ανάλογων εμπορικών θρίλερ που μας έρχονται βροχηδόν από το εξωτερικό. Οι σκέψεις του αναξιόπιστου αφηγητή Ρόι είναι ανατριχιαστικές και συγχρόνως συναρπαστικές». (Χίλντα Παπαδημητρίου, bookpress.gr, 04/10/2020)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςKONGERIKET
ISBN139786180324884
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2020
Αριθμός σελίδων696
Διαστάσεις21x15
ΠρόλογοςNESBO JO
ΜετάφρασηΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΕπιμέλειαΛΕΛΟΥΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΕΣΜΠΟ ΤΖΟ
Κωδικός Πολιτείας2760-4519
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[09/09/2022] Celia2006.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Μου άρεσε πάρα πολύ, τόσο η πλοκή όσο και ο τρόπος γραφής. Στα πολύ θετικά σημεία αυτού του βιβλίου είναι η αυθεντική, σχεδόν κοφτερή γραφή και η αναλυτική σκιαγράφηση των χαρακτήρων. Σίγουρα σε κρατάει μέχρι τέλους, δε σε αφήνει να το αφήσεις, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι ένα βιβλίο στο οποίο πρέπει να επικεντρωθείς, όχι να το παρατάς και να το ξαναπιάνεις, γιατί αλλιώς έχεις χάσει το μπούσουλα.
[31/01/2021] sabrina.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Να πω την αλήθεια, στην αρχή με είχε απογοητεύσει παρά πολύ. Και μιλάω για πάρα πάρα πολλές σελίδες. Πρώτη μου φορά που σκεφτηκα να αφήσω βιβλίο του nesbo και να το διαβάσω κάποια άλλη περίοδο. Ένιωθα ότι διάβαζα μια αυτοβιογραφία, χωρίς ιδιαίτερο σασπένς. Αλλά όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Με αυτό τον τρόπο μπήκα στο τρόπο σκέψης του ήρωα, "δέθηκα" μαζί του και όταν άρχισε η πλοκή απλά κόλλησα. Και καταλήγω στο να πω ότι είναι αριστούργημα. Ίσως έχει αρχίσει να του πάει να μην γράφει για τον Χολε.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS