Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

+
-
ROSENFELDT HANS
Κωδ. Πολιτείας: 2760-4869
Τιμή Έκδοσης
€17.70
Τιμή Πολιτείας
€12.39
(-30%)
Κερδίζετε €5.31


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

H Χάνα Βέστερ, μια μεσήλικη αστυνομικός στην απόμερη βορινή πόλη της Χαπαράντα, βρίσκεται μπροστά στο χάος...
Όταν ανθρώπινα λείψανα βρίσκονται στο στομάχι ενός νεκρού λύκου, η Χάνα ξέρει ότι αυτό το καλοκαίρι δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο. Τα λείψανα σύντομα οδηγούν σε μια αιματηρή δοσοληψία ναρκωτικών στα σύνορα με τη Φινλανδία. Πώς όμως κατέληξε το θύμα στο δάσος έξω από τη Χαπαράντα; Και πού είναι τα ναρκωτικά και τα λεφτά;
Η Χάνα και οι συνάδελφοί της κάνουν εξονυχιστική έρευνα. Όμως ο χρόνος είναι λίγος και δεν είναι οι μοναδικοί που ερευνούν... Όταν η μυστηριώδης και θανάσιμη Κάτια εμφανίζεται, απροσδόκητα και βάναυσα γεγονότα αρχίζουν να συσσωρεύονται. Μέσα σε λίγες μονάχα μέρες, η ζωή στη Χαπαράντα έρχεται τα πάνω κάτω - και η Χάνα έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της.(Από την έκδοση)

"O Hans Rosenfeldt δεν φείδεται σκληρότητας, αλλά είναι γκραν μετρ της τέχνης του και ξέρει πώς να ανεβάζει την ένταση με επιδεξιότητα. Άριστη χρήση της γλώσσας." (Kleine Zeitung)
"Το Σκληρό καλοκαίρι είναι αγωνιώδες, πυκνό, τρομακτικό και πραγματικά καλογραμμένο." (Politiken )
"Ένα βιβλίο σκοτεινό και ευφυές με θαυμάσιους χαρακτήρες και μια δυνατή συναρπαστική πλοκή. [...] Συνολικά, αυτό το βιβλίο είναι αγωνιώδες, έντονο, καθηλωτικό και σας βάζει σε σκέψεις. Αν σας αρέσουν τα θρίλερ με εγκλήματα που ξεπερνάνε τα σύνορα μιας χώρας και τα police procedurals με δυνατούς χαρακτήρες, τότε αυτό είναι το βιβλίο που θέλετε." (Mystery and Suspense Magazine )
"Ο Rosenfeldt, δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς "The Bridge", υπογράφει το πρώτο του μυθιστόρημα, ένα γρήγορο procedural που εκτυλίσσεται στον απομακρυσμένο Βορρά της Σουηδίας. [...] Οι αιφνίδιες κινηματογραφικές μεταβάσεις και τα έντονα ξεσπάσματα της βίας προκαλούν τον αναγνώστη να διαβάσει και την επόμενη σελίδα και την επόμενη και την επόμενη [...] Η Χαπαράντα, που περιγράφεται εντυπωσιακά με ανθρώπινους όρους ("Τώρα πια είναι λίγο πιο κουρασμένη."), αποτελεί έναν χαρακτήρα από μόνη της. Αυτό το stand-alone είναι κομμένο και ραμμένο για την τηλεόραση." (Publishers Weekly )
"Το Σκληρό καλοκαίρι είναι μια θαυμάσια ιστορία γεμάτη σασπένς που αναπαριστά πολύ όμορφα το περιβάλλον και περιλαμβάνει πολλές αναφορές στις κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν στον αφιλόξενο μακρινό Βορρά." (Nederlands Dagblad )
"Το βιβλίο αυτό πραγματικά με εξέπληξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σκοτεινό και εντυπωσιακό· σύνθετο και απλό· και, πάνω από όλα, μια πραγματικά ξέφρενη κούρσα. Χωρίς να κάνω σπόιλερ, το τέλος με έκανε να λαχταρώ το επόμενο βιβλίο της σειράς." (Booktrib )

ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ STORYTEL ΚΑΙ ADLIBRIS 2020
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςVARGASOMMAR
ISBN139786180325904
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2022
Αριθμός σελίδων504
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΟΝΔΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΡΟΖΕΝΦΕΛΝΤ ΧΑΝΣ
Κωδικός Πολιτείας2760-4869
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60
ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ
O'NEIL POPPY
€12.20 €6.10
(-50%)
Κερδίζετε €6.10

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS