Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ

Η ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ

+
-
PROSE NITA
Κωδ. Πολιτείας: 2760-4922
Τιμή Έκδοσης
€18.80
Τιμή Πολιτείας
€13.16
(-30%)
Κερδίζετε €5.64


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

«Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο Ρίτζενσι Γκραντ. Η Μόλι, η καμαριέρα σας, θα φροντίσει για την άνετη διαμονή σας.»
Η Μόλι Γκρέι, η καμαριέρα, δεν είναι σαν τους άλλους. Έχει συνηθίσει να είναι αόρατη στη δουλειά της στο Ρίτζενσι Γκραντ. Κάθε πρωί φοράει τη στολή της, γεμίζει το καροτσάκι της με σαπούνια και καθαριστικά, και ξανακάνει τα δωμάτια του ξενοδοχείου πεντακάθαρα. Ο εκκεντρικός της χαρακτήρας καθώς και η εμμονική της αγάπη για την καθαριότητα την κάνουν ιδανική για τη θέση.
Όμως όλα αυτά θα αλλάξουν όταν ανακαλύψει έναν πασίγνωστο πλούσιο επισκέπτη, τον κύριο Μπλακ, νεκρό στο κρεβάτι του. Αυτό το χάος δεν μπορεί να καθαριστεί εύκολα. Κι έτσι η Μόλι μπλέκεται στο κυνήγι για την αναζήτηση της αλήθειας, καθώς περιηγείται στον σκοτεινό και αθέατο κόσμο του ξενοδοχείου, αναζητώντας στοιχεία. Πριν συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, η ασυνήθιστη συμπεριφορά της τη μετατρέπει σε κύρια ύποπτη.
Μυστήριο κλειδωμένου δωματίου και συγκινητικό πνευματικό ταξίδι, "Η καμαριέρα" διερευνά τι σημαίνει να είσαι ίδιος με όλους τους άλλους και ταυτόχρονα ολότελα διαφορετικός - και αποκαλύπτει ότι όλα τα μυστήρια λύνονται, όταν ακούς την καρδιά. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE MAID
ISBN139786180328523
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2022
Αριθμός σελίδων472
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΒΟΥΛΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΡΟΟΥΖ ΝΙΤΑ
Κωδικός Πολιτείας2760-4922
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[27/08/2022] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Τι υπέροχη, γλυκιά, αξιολάτρευτη ηρωίδα! Ναι, Η ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ είναι από τα βιβλία στα οποία εστιάζεις περισσότερο στην προσωπικότητα της κεντρικής ηρωίδας και λιγότερο στην πλοκή!
Ο αναγνώστης από τις πρώτες σελίδες εισέρχεται εύκολα στον κόσμο της Μόλι, η οποία είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα! Η εικοσιπεντάχρονη καμαριέρα, που είναι υποχόνδρια με την καθαριότητα, δυσκολεύεται να ερμηνεύσει τις εκφράσεις των άλλων, είναι αδέξια στις συζητήσεις, έχει ελάχιστους φίλους, υπεραναλύει τα πράγματα, σκοντάφτει συνεχώς πάνω σε κοινωνικά ανάρμοστες συμπεριφορές κρυμμένες κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, θεωρεί ότι πρέπει κάποιος να ζει με τον προσωπικό του ηθικό κώδικα και θεωρεί ανακουφιστικό να έχει πάντα καθοδήγηση! Συνεχώς στο μυαλό της έχει τα σοφά λόγια της νεκρής, πια, γιαγιάς της με την οποία μεγάλωσε.
Η πλοκή είναι καλοστημένη, αρκετές οι εκπλήξεις, έξυπνοι οι διάλογοι, ενώ θίγονται τα θέματα της απώλειας, των ανθρωπίνων σχέσεων και των οικογενειακών δεσμών. Προκαλούνται πολλά συναισθήματα, όπως συγκίνηση, θυμός, τρυφερότητα και στο τέλος ικανοποίηση με την ανακάλυψη του πραγματικού εαυτού της Μόλι!
Διαβάζοντάς το κάποιος συνειδητοποιεί τη δύναμη που μπορεί να κρύβει μέσα του, το πώς οι αναμνήσεις του έχουν καθορίσει τη ζωή του, καθώς και το πόσο δύσκολο είναι να πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις, ενώ, είναι σίγουρο, ότι τη συγκεκριμένη ηρωίδα δε θα την ξεχάσει ποτέ!
Το βιβλίο μου άρεσε πολύ, το προτείνω σε όλους, κάθε ηλικίας, και πιστεύω ότι θα γνωρίσει την ίδια επιτυχία που γνώρισε το βιβλίο ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ, ίσως γιατί βρήκα πολλές ομοιότητες ανάμεσα στις δύο βασικές ηρωίδες!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΒΕΡΝΟΝ ΣΟΥΜΠΟΥΤΕΞ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)
DESPENTES VIRGINIE
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00
ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΠΕΔΙΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΩΤΗ
€19.80 €8.91
(-55%)
Κερδίζετε €10.89

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS