Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

21. ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ

+
-
ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ Γ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΜΑΡΙΝΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΛΙΤΣΗ ΞΕΝΙΑ, ΨΑΡΡΑ ΜΑΡΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 5594-0373
Τιμή Έκδοσης
€18.00
Τιμή Πολιτείας
€12.60
(-30%)
Κερδίζετε €5.40


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Με μεγάλη χαρά σας παραδίνουμε το βιβλίο αυτό που έρχεται να συμπληρώσει ένα μεγάλο κενό στον τομέα της εκπαίδευσης αλλά, παράλληλα, αποτελεί ένα σημαντικό πόνημα για την Επιστήμη της Συντήρησης.
Η Συντήρηση είναι μια Επιστήμη που επεμβαίνει ήπια στα πολιτιστικά αγαθά με στόχο να σταματήσει τη φθορά τους και να τα προστατεύσει από το πέρασμα του χρόνου. Ο σκοπός της Συντήρησης είναι να διαφυλάξει πολύπλευρα τα πολιτιστικά αντικείμενα, έτσι ώστε να διαβιβαστούν κατά το δυνατόν αναλλοίωτα στις επόμενες γενιές.
Ο ρόλος της Συντήρησης είναι πολύ σημαντικός διότι συντελεί στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης, στην ερμηνεία των ιστορικών και αρχαιολογικών ευρημάτων, στην ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού, στη στήριξη των κρατών σε θέματα εθνικών υποθέσεων και στη διαφύλαξη των πολιτιστικών τους στοιχείων.
Ο Τεχνικός Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης καλείται να συμβάλει στην Επιστήμη της Συντήρησης και επομένως, η πληρότητα των γνώσεών του και η αρτιότητα της τεχνικής του κατάρτισης οδηγούν αναπόφευκτα στη θετική εμπλοκή του στον τομέα της διατήρησης των πολιτιστικών αγαθών. Με το παρόν βιβλίο, στο οποίο αποτυπώνεται η εργασία μας πολλών χρόνων, ευελπιστούμε να διαβιβάσουμε ένα μέρος των γνώσεών μας στους Τεχνικούς Συντήρησης προκειμένου, αφενός να συμμετάσχουν στις εθνικές εξετάσεις πιστοποίησης με επιτυχία, αφετέρου να έχουν στην μελλοντική τους εργασία ένα εγχειρίδιο, στο οποίο θα ανατρέχουν κάθε φορά για επιστημονική υποστήριξη και βοήθεια. (Εκ μέρους της ομάδας σύνταξης Μαυρομάτη Ελευθερία)
Λεπτομέρειες
ISBN139786182010914
Εκδότης24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΣειράΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 116
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2020
Αριθμός σελίδων308
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας5594-0373
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΥ ΑΝΝΑ
€10.45 €3.66
(-65%)
Κερδίζετε €6.79
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
BAKOUNINE MIKHAIL
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS