Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΛΑΤΙΝΙΚΑ Β΄ ΚΑΙ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ // ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΑΥ

ΛΑΤΙΝΙΚΑ Β' ΚΑΙ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ

ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΥ)

+
-
ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΑΘ. ΝΑΤΑΣΑ, ΚΑΡΑΚΟΛΙΟΣ ΑΡ. ΗΡΑΚΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 5594-0468
Τιμή Έκδοσης
€16.00
Τιμή Πολιτείας
€11.20
(-30%)
Κερδίζετε €4.80


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Τα Λατινικά που επανήλθαν στην ομάδα προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, είναι ένα μάθημα του οποίου η ύλη, με την κατάλληλη προετοιμασία, μπορεί να εμπεδωθεί στο σύνολό της, κι έτσι βοηθάει τη μαθήτρια και το μαθητή να βελτιώσει το συνολικό του βαθμό πρόσβασης στη σχολή που επιθυμεί. Οι δυσκολίες που συναντούν οι περισσότεροι σχετίζονται με τη Γραμματική και το Συντακτικό των λατινικών.
Έτσι, το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα απαραίτητο εγχειρίδιο για τους μαθητές, καθώς συμβάλλει στην διαδικασία αυτό-αξιολόγησης, που είναι απαραίτητη για τον έλεγχο κατάκτησης της ύλης. Στοχεύει στην εμπέδωση της γραμματικής και του συντακτικού της λατινικής μέσα από την εξοικείωση των μαθητών με ασκήσεις, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί με βάση τις σύγχρονες αρχές που διέπουν τη διδασκαλία και τη μορφή αξιολόγησης στο Ενιαίο Λύκειο. Γι' αυτό, έχουν ενταχθεί ασκήσεις ανοιχτού και κλειστού τύπου, οι οποίες βοηθούν τη μαθήτρια και το μαθητή να κατανοήσουν σε βάθος τα γραμματικά και συντακτικά φαινόμενα και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Οι ασκήσεις του βιβλίου είναι οργανωμένες ανά ενότητα, μελετώντας κάθε φορά ένα φαινόμενο της Γραμματικής και του Συντακτικού, στοχεύοντας στη διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας κατά τη διάρκεια της παράδοσης της ύλης, αλλά και της αφομοίωσής της με τη διαδικασία των επαναλήψεων. Παρατίθενται, επίσης, ασκήσεις επανάληψης που προτρέπουν τους μαθητές στην αυτό-αξιολόγηση. Τέλος, το παρόν βιβλίο ελπίζουμε να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο και για τον εκπαιδευτικό που επιθυμεί να παράσχει στους μαθητές του ποικιλία ασκήσεων, προσαρμοσμένων στις σύγχρονες απαιτήσεις. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Ασκήσεις Γραμματικής
Ουσιαστικά
Αντωνυμίες
Επίθετα
Ρήματα
Οι Κύριοι Όροι της πρότασης
Οι Προσδιορισμοί
Προτάσεις
Πλάγιος λόγος
Λεπτομέρειες
ISBN139786182011980
Εκδότης24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΣειράΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 173
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2021
Αριθμός σελίδων252
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας5594-0468
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ
ORWELL GEORGE
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40
ΛΕΓΕΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΑΛΑΓΓΑΣ
COLE MYKE
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS