Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ

+
-
ΣΟΠΙΔΟΥ ΑΡΧΟΝΤΗ, ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 5594-0525
Τιμή Έκδοσης
€18.00
Τιμή Πολιτείας
€12.60
(-30%)
Κερδίζετε €5.40


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο οδηγός αυτός περιλαμβάνει όλες τις απαντήσεις των ερωτήσεων στα θέματα εξετάσεων πιστοποίησης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης νέου τύπου- Ν.4186/2013 για την ειδικότητα ΙΕΚ: «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού». Απευθύνεται σε όσες και όσους συμμετέχουν στις εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΕΟΠΠΕΠ. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την διάρκεια της κατάρτισης στα ΙΕΚ, υποστηρίζοντας την μελέτη των σημειώσεων των μαθημάτων. Μπορεί ακόμη να αποτελέσει έναν συνοπτικό οδηγό για όσους εργάζονται ήδη σε τουριστικό πρακτορείο, ανεξάρτητα από αν είναι απόφοιτοι της συγκεκριμένης ειδικότητας, επικαιροποιώντας τις γνώσεις τους και εμπλουτίζοντας την επαγγελματική τους εμπειρία με τα νέα δεδομένα όπως ισχύουν σήμερα.
Το περιεχόμενο κάθε απάντησης έχει αναπτυχθεί με πλήρη τρόπο και έχει ληφθεί υπόψη η χρονική διάρκεια των εξετάσεων πιστοποίησης. Υπάρχουν απαντήσεις που είναι ενδεικτικές, ειδικά σε ερωτήσεις κρίσης, ανοικτές και επιδεκτικές διαφόρων εκδοχών και άλλες με μεγάλη ανάπτυξη για καλύτερη κατανόηση. Με βάση την πολύχρονη πείρα των συγγραφέων στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, δόθηκε βάρος στην αντιστοίχιση του περιεχόμενου των απαντήσεων με όσα περιλαμβάνει η κατάρτιση στα ΙΕΚ, βάσει του ισχύοντος οδηγού σπουδών. Επιπρόσθετα, έχουν ληφθεί υπόψη οι τρέχουσες εξελίξεις (Sars-Cov-2, κλιματική κρίση, Ε.Ε.). Καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια οι προτεινόμενες απαντήσεις να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του ευρύτερου κλάδου των συναφών επαγγελμάτων (τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, διοργάνωση συνεδρίων, διοικητικό προσωπικό τουριστικών επιχειρήσεων κ.α.) ώστε να αποτελέσει ένα χρήσιμο εγχειρίδιο για τις/τους νέο-εισερχόμενες/ους επαγγελματίες στον Τουρισμό. Αυτονόητο είναι ότι οποιαδήποτε παράλειψη βαρύνει τους συγγραφείς.
Ελπίζουμε το πόνημά μας να είναι χρήσιμο στις/ους αναγνώστριες/ες και ευχόμαστε στις/ους καταρτιζόμενες/ους μια επιτυχημένη και μακριά επαγγελματική πορεία στην οποία η πιστοποίηση αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης, είναι απλώς ένας σταθμός. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139786182012802
Εκδότης24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΣειράΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 204
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2021
Αριθμός σελίδων354
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας5594-0525
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

SIGMUND FREUD
GAY PETER
€42.40 €19.08
(-55%)
Κερδίζετε €23.32
ΤΟ TAO ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ
HEIDER JOHN
€14.90 €6.70
(-55%)
Κερδίζετε €8.20

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS