Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ  // MISTER NO Τ.10

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ

MISTER NO, ΤΕΥΧΟΣ 10

+
-
MIGNACCO LUIGI, COLOMBO MAURIZIO
Κωδ. Πολιτείας: 2754-0105
Τιμή Έκδοσης
€10.50
Τιμή Πολιτείας
€8.40
(-20%)
Κερδίζετε €2.10


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Βορειοαμερικανός Τζέρι Ντρέικ ή Μίστερ No είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας ίων ιταλικών κόμικς που δημιουργήθηκε το 1975. Βίωσε πολλές περιπέτειες σε όλη τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, όπου πολέμησε ως στρατιώτης, πιλότος και μέλος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών σε πολλά μέρη και ονομάστηκε τελικά Μίστερ No από τους συμπολεμιστές του και από τους αντιπάλους του, εξαιτίας της περηφάνιας του και της πεισματικής του άρνησης να υποταχθεί σε εντολές. Στις αρχές του 1945 επαναπατρίστηκε. Διέσχισε τις Η.Π.Α. και κουρασμένος από τα λάθη του πολέμου, αηδιασμένος από τη βία του Δυτικού κόσμου και εντελώς ανίκανος να προσαρμοστεί σε μια φυσιολογική ζωή στην πατρίδα του, αποφάσισε να εγκατασταθεί στη Μανάους της Βραζιλίας για να ζήσει τη ζωή του με τον δικό του τρόπο, σε έναν τόπο που κάποιοι άνθρωποι ονομάζουν το τελευταίο σύνορο του πολιτισμού.
Ύστερα από τη θερμή υποδοχή της σειράς Mister No Revolution (Δεκέμβριος 2018 - Μάιος 2019), μια νέα σειρά του Μίστερ No ξεκίνησε στη γειτονική Ιταλία τον Ιούλιο του 2019 από μια εκλεκτή ομάδα δημιουργών, που τον επανέφερε στο γνωστό του σύμπαν, τη δεκαετία του '50, εκεί που τον άφησε ο αρχικός του δημιουργός, Guido Nolitta! Και απ' ό,τι φαίνεται, ο ήρωας θα μας συντροφεύει για πολλά χρόνια ακόμα! Στην πρώτη ιστορία με τίτλο Η Τελευταία Πράξη [Mister No - Le Nuove Avventure #9 (Μάρτιος 2020)], σε σενάριο Luigi Mignacco και σχέδιο Roberto Diso και Massimo Cipriani, φτάνει η ημέρα της τελικής αναμέτρησης, όπου τα μυστήρια λύνονται και οι ένοχοι αποκαλύπτονται. Όμως, πίσω στη Μανάους, δυσάρεστες εκπλήξεις περιμένουν τα αφεντικά του υποκόσμου και αυτό θα είναι μια ακόμη δοκιμασία για τον Μίστερ No.
Στη δεύτερη ιστορία με τίτλο Η Φονική Σκιά [Mister No - Le Nuove Avventure #10 (Απρίλιος 2020)], σε σενάριο Luigi Mignacco και σχέδιο Roberto Diso, ο Μίστερ No και ο Es-Es συνοδεύουν την όμορφη σκηνοθέτιδα, Λόλα Κέρκλαντ και τους συνεργάτες της μέσα στα άγρια δάση του Αμαζονίου, για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ. Σύντομα, το πολυπόθητο "θήραμά" τους θα αποδειχθεί θανατηφόρα απειλή για τους ιθαγενείς της περιοχής και για τους ίδιους. (Από την παρουσίασης το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Εικονογράφηση έκδοσης: Roberto Diso, Massimo Cipriani
Λεπτομέρειες
ISBN139786182060377
ΕκδότηςΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2021
Αριθμός σελίδων194
Διαστάσεις24x17
ΜετάφρασηΤΟΜΠΑΛΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
ΕπιμέλειαΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑΣ ΛΕΩΚΡΑΤΗΣ
ΕικονογράφησηDISO ROBERTO
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΙΝΙΑΚΟ ΛΟΥΙΤΖΙ, ΚΟΛΟΜΠΟ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ
Κωδικός Πολιτείας2754-0105
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS