Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ

+
-
ΓΚΟΥΤΖΙΚΙΔΟΥ ΝΑΤΑΣΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2710-0122
Τιμή Έκδοσης
€15.25
Τιμή Πολιτείας
€10.68
(-30%)
Κερδίζετε €4.57


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η Βίκυ, μια διακεκριμένη δημοσιογράφος, ξεκινά μια νέα ζωή μετά από ένα ταραχώδες διαζύγιο. Ο Μάνος, ένας πετυχημένος και γοητευτικός μουσικός, κυνηγάει τα όνειρά του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Τους ενώνουν τα ανέμελα καλοκαίρια των παιδικών τους χρόνων στον κοινό τόπο καταγωγής τους, σε ένα χωριό του Έβρου, και μια δυνατή συμπάθεια που δεν αργεί να μετατραπεί σε δυνατό έρωτα, ικανό να φέρει ξανά τα βήματα της Βίκυς στον τόπο που έκοψε το νήμα της ζωής για την καλύτερή της φίλη.
Ένα θανατηφόρο ατύχημα, πληγές που δεν λένε να κλείσουν, μια εξομολόγηση, μια αποκάλυψη, ένα ταξίδι στο Διδυμότειχο, περίεργα σημάδια από το παρελθόν και απόκοσμοι ήχοι στο πέτρινο κάστρο της πόλης θα φέρουν τη Βίκυ αντιμέτωπη με δύσκολες αποφάσεις αλλά και με έναν έρωτα που θα ταράξει συθέμελα τη μέχρι τότε τακτοποιημένη ζωή της, ενώ παθιασμένα και αχόρταγα φιλιά θα γεφυρώσουν ηπείρους και θα σβήσουν αμφιβολίες και ερωτηματικά.
Όταν όμως το παρελθόν της Βίκυς ορμήσει βίαια στη ζωή της, θα βρεθεί να ακροβατεί ανάμεσα στη ζωή και στον θάνατο, στην τρέλα και στη λογική, στον έρωτα και στο μίσος, ενώ κάποιοι απειλούν να καταστρέψουν τη σχέση της Βίκυς και του Μάνου.
Ποιεί φωνές κρύβονται στα χαλάσματα; Μπορεί η αγάπη να αντέξει στον χρόνο, στην απόσταση και στα μυστικά; Κάποτε, ήταν ένας έρωτας. Ένα κάστρο κι ένα ποτάμι. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786185021610
ΕκδότηςΜΑΤΙ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2016
Αριθμός σελίδων416
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΑΤΣΑΡΟΥ ΒΙΚΥ, ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
Κωδικός Πολιτείας2710-0122
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

christinakakani

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ
KALINKOVA IRVANA
€14.90 €5.96
(-60%)
Κερδίζετε €8.94
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS