Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΑΓΓΙΞΕ ΜΕ // Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ (ΤΡΙΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

ΑΓΓΙΞΕ ΜΕ

Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ (ΤΡΙΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

JACKSON L. A.
Κωδ. Πολιτείας: 9188-0026




Παρουσίαση

Η καρδιά του ήταν παγωμένη... Ώσπου εκείνη έβαλε φωτιά στο κορμί του.
Ο Κρίστοφερ Μουρ έχει παραιτηθεί εδώ και χρόνια από την ιδέα της αγάπης. Η ζωή του είναι γεμάτη από πάρτι και ακόρεστο σεξ. Απολαμβάνει το παιχνίδι χωρίς συναισθηματικά μπερδέματα και έχει πείσει τους πάντες ότι αυτό του αρκεί. Εκτός από τον εαυτό του.
Η Σαμάνθα Σουλτς φαίνεται ότι έχει προχωρήσει στη ζωή της. Τελείωσε τις σπουδές της, ζει με τον φίλο της και προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της ότι είναι ευτυχισμένη. Αλλά υπάρχει πάντα εκείνο το ατίθασο αγόρι, η πρώτη της αγάπη, που δε θα το ξεχάσει ποτέ.
Η τύχη όμως φέρνει τον Κρίστοφερ ξανά στη ζωή της. Οι αναμνήσεις και ο πόθος τούς παρασύρουν σε μια δίνη αντιφατικών συναισθημάτων: έρωτα, πάθους, ενοχών, ηδονής, φόβου... Όταν η Σαμάνθα, επηρεασμένη από το παρελθόν, αρνείται τον έρωτα του Κρίστοφερ, αρχίζουν μέσα της να ξυπνούν δυνάμεις στις οποίες δεν μπορεί να αντισταθεί, και το πάθος συγκρούεται με τη λογική. Τι θα κάνει μπροστά στο δίλημμα της έντονης ερωτικής έλξης προς τον Κρίστοφερ και αυτού που ο περίγυρός της παρουσιάζει ως λογικό; Θα καταφέρει να βιώσει την απόλυτη ελευθερία που λαχταρά; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Είναι δυνατόν η Α.Λ. Τζάκσον να γράψει κάτι λιγότερο από τέλειο; Ποτέ! Της δίνω πέντε αστέρια!» (www.madisonsays.com, για το βιβλίο ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ)
«Η Α.Λ. Τζάκσον μάς έδωσε για ακόμη μία φορά μια δυνατή ερωτική ιστορία, γεμάτη συναίσθημα. Με μάγεψε από την πρώτη έως την τελευταία σελίδα» (Romance Lovers Book Blog, για το βιβλίο ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ)
«Απίστευτα ερωτικό και συναρπαστικό. Ανυπομονώ για το επόμενο» (Νίνα, αναγνώστρια στο'Ιντερνετ, για το βιβλίο ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΜΕ)
«Καταπληκτικό βιβλίο. Δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου» (Άννα, αναγνώστρια στο'Ιντερνετ, για το βιβλίο ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΜΕ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςCOME TO ME RECKLESSLY
ISBN139786185044411
ΕκδότηςΤΟΥΛΙΠΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2018
Αριθμός σελίδων480
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕπιμέλειαΔΟΥΡΙΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΖΑΚΣΟΝ Λ. Α.
Κωδικός Πολιτείας9188-0026
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΗΠΟ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΩΤΗ
€14.00 €7.00
(-50%)
Κερδίζετε €7.00
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (ΕΒΔΟΜΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€54.74 €21.90
(-60%)
Κερδίζετε €32.84

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS