Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ // ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΗΤΕΥΤΗ

ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΗΤΕΥΤΗ

+
-
SAPKOWSKI ANDRZEJ
Κωδ. Πολιτείας: 8957-0020
Τιμή Έκδοσης
€19.90
Τιμή Πολιτείας
€13.93
(-30%)
Κερδίζετε €5.97


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Γκέραλντ είναι Γητευτής. Ένας άντρας που οι μαγικές δυνάμεις του, ενισχυμένες από τη σκληρή εκπαίδευση και ένα μυστηριώδες ελιξίριο, τον έχουν μετατρέψει σε έναν ισχυρό πολεμιστή , έναν ανήλεο εκτελεστή. Στόχος του είναι τα ποικιλόμορφα τέρατα και οι σκοτεινοί δαίμονες που λυμαίνονται την χώρα και επιτίθενται σε αθώους. Γυρίζει στις επαρχίες και αναζητά αποστολές. Σταδιακά όμως συνειδητοποιεί ότι αν και ορισμένα από τα θηράματά του είναι μοχθηρά, βίαια κτήνη, κάποια άλλα είναι απλά θύματα αμαρτιών ή απλής άγνοιας.
Οι περιπέτειες του Γκέραλντ της Ρίβια με την τεράστια εμπορική επιτυχία και τη διεθνή αναγνώριση ως λογοτεχνικού φαινομένου, ενέπνευσαν τη δημιουργία του παιχνιδιού The Witcher.
Ο Andrzej Sapkowski είναι ο μεγάλος καινοτόμος της φανταστικής λογοτεχνίας της εποχής μας, του οποίου ο χαρακτηριστικός τρόπος γραφής έχει μαγέψει εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMIECZ PRZEZNACZENIA
ISBN139786185049492
ΕκδότηςSΕΛΙΝΙ
ΣειράTHE WITCHER
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2016
Αριθμός σελίδων448
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΑΠΚΟΦΣΚΙ ΑΝΤΡΕΙ
Κωδικός Πολιτείας8957-0020
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

antigoni_10, Μανώλης Γαλανός

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Χάρις93, AnMakr, tiger...s, rafaelaspros, btking, tonikari, Μανώλης Γαλανός, White Elf

Κριτικές για το προϊόν

[23/11/2020] sdespina.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Ένα βιβλίο πολύ αδιάφορο μέχρι και κουραστικό. Πολύ ρομαντικό για το είδος του. Είναι λίγα τα μέρη του βιβλίου που μπορούν να σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Δεν θα το συνιστούσα.
[27/05/2020] Zyro.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Είναι ενα βιβλίο που ο πρωταγωνιστής περνάει την καψούρα του με την Γεν και δείχνει να μην τον νοιάζει τίποτε άλλο.. Παρόλα αυτά έχει αρκετές ιστορίες με διάφορες περιπέτειες του.. Ίσως είναι ο προπομπός του συγγραφέα για το τρίτο ίσως και όχι.. Παλεύει το τέρας που αισθάνεται με τα ανθρώπινα συναισθήματα που νιώθει η δεν νιώθει.. Για μένα η ιστορία του έχει ενδιαφέρον αλλά σίγουρα δεν είναι σαν το πρώτο..
[14/04/2018] kbantikos.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Το πεπρωμένο βρήκε αυτο το βιβλίο όπως και το κάθε βιβλίο το οποίο προφανώς εκδίδεται χάρην της επιτυχίας του προήγουμένου. Δεν αποτελεί εξαίρεση ούτε αυτό το βιβλίο βεβαίως, παρουσιάζοντας μια άνευρη ιστορία και έναν χαζοχαρούμενο κεντρικό ήρωα (Γκέραλντ) ο οποίος πολλές φορές δεν φαίνεται να γνωρίζει ούτε τι κάνει ούτε τι θέλει. Ολα αυτα διανθισμένα με μια δόση γλυκανάλατου ρομαντισμού και φευ το βιβλίο βούλιαξε στον πάτο της ανουσιότητας. Αν θέλετε να κρατήσετε την δυνατή εντύπωση του πρώτου βιβλίου παραλείψτε την ανάγνωση ετούτου εδώ αν πάλι είστε περίεργοι πλησιάστε και θα ανακαλύψετε το τίμημα της περιέργειας όπως ο παθών-γραφών.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
WELLS HERBERT-GEORGE
€11.90 €5.95
(-50%)
Κερδίζετε €5.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS