Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ

+
-
LIU CIXIN
Κωδ. Πολιτείας: 8957-0022
Τιμή Έκδοσης
€19.90
Τιμή Πολιτείας
€13.93
(-30%)
Κερδίζετε €5.97


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

1967: η Γιε Γουέντζι γίνεται μάρτυρας του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου του πατέρα της από τους Ερυθροφρουρούς κατά την διάρκεια της Πολιτιστικής Επανάστασης στην Κίνα. Το γεγονός αυτό δεν θα καθορίσει μόνο την υπόλοιπη ζωή της, αλλά και το μέλλον της ανθρωπότητας.
Τέσσερις δεκαετίες αργότερα, η αστυνομία του Πεκίνου ζητά από τον μηχανικό νανοτεχνολογίας Γουάνγκ Μιάο να διεισδύσει σε μια μυστική σέχτα επιστημόνων ύστερα από μια σειρά ανεξήγητων αυτοκτονιών. Η έρευνα του Γουάνγκ θα τον οδηγήσει σε ένα περίεργο διαδικτυακό παιχνίδι και θα τον παρασύρει σε ένα εικονικό κόσμο που κυριαρχείται από την ανεξέλεγκτη και απρόβλεπτη αλληλεπίδραση των τριών ήλιων του.
Αυτό είναι το πρόβλημα των τριών σωμάτων και είναι το κλειδί για τα πάντα: το κλειδί για τον θάνατο των επιστημόνων, το κλειδί για μια συνωμοσία που καλύπτει έτη φωτός και το κλειδί για την απειλή αφανισμού που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Βραβείο HUGO καλύτερου μυθιστορήματος, το πρώτο μεταφρασμένο μυθιστόρημα στην ιστορία που λαμβάνει
αυτή τη διάκριση.
Υποψήφιο για τα Nebula, Prometheus, Locus, John W. Campbell Award, Grand Prix de l' Imaginaire, Canopus, Kurd-Labwitz-Preis και Ignotus Award.
«Άκρως ευρηματικό και ενδιαφέρον.... Το εύρος του είναι τεράστιο.» (Μπαράκ Ομπάμα, 44ος Πρόεδρος των Η.Π.Α.)
«Ακόμα κι αν ο θεός ήταν εδώ, τίποτε δεν θα άλλαζε. Η ανθρωπότητα έχει φτάσει στο σημείο που κανένας δεν εισακούει τις προσευχές της.» Liu Cixin, Το πρόβλημα των τριών σωμάτων
«Ένα εξαιρετικό μείγμα από επιστημονικές ιδέες που προκαλούν δέος, έξυπνης πλοκής και ιδιόρρυθμων αλλά πειστικών χαρακτήρων, δοσμένο με απλό ύφος, ικανό να επισημάνει τα κρυμμένα νοήματα.» (The Times)
«Ένα ορόσημο της κινεζικής επιστημονικής φαντασίας.» (New York Times)
«Το καλύτερο είδος επιστημονικής φαντασίας.» (Kim Stanley Robinson)
«Εντυπωσιακό!» Guardian (Ταβιβλία της χρονιάς-2015)
«Ένα συγκλονιστικό, πλούσιο σε ιδέες, γεμάτο δράση μυθιστόρημα που μας προσφέρει την ιδιαίτερη αντίληψη της Ανατολής... είναι μία τριλογία που, όπως και η επική Γαλαξιακή Αυτοκρατορία του Ασίμοφ, είναι προορισμένη να γίνει ένα απαραίτητο κλασικό έργο της επιστημονικής φαντασίας. (Starburst Magazine)
«Η γραφή είναι υπέροχη. Οι ιδέες είναι συγκλονιστικές... ένα ξεχωριστό, βραβευμένο μυθιστόρημα και ένα που αξίζει να πάρει θέση ανάμεσα στα κλασικά έργα της επιστημονικής φαντασίας. (Sf book reviews)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE THREE-BODY PROBLEM
ISBN139786185049560
ΕκδότηςSΕΛΙΝΙ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2017
Αριθμός σελίδων488
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΑΣΤΑΚΟΥΡΗΣ Π. ΘΩΜΑΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΛΙΟΥ ΣΙΞΙΝ
Κωδικός Πολιτείας8957-0022
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

ncheilakos, Λαμπρος Τσελεντης , earendil97, Andre_de_fast, petrosbablet, sugahtankdesign, Christos.Alexopoulos, papvaios

Κριτικές για το προϊόν

[19/07/2022] Andre_de_fast.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Η εισαγωγή και η πρώτη επαφή με ένα από τα μεγαλύτερα έργα επιστημονικής φαντασίας. Εξαιρετική γραφή που σε αιχμαλωτίζει από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα της τριλογίας. Προτείνεται ανεπιφύλακτα για τους λάτρεις, και όχι μόνο, του είδους!
[24/08/2021] sdep80.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Απλά εξαιρετικό,σε μεταφέρει σε ένα κόσμο πραγματικό του χτες του σήμερα και του αύριο που ξέρουμε ότι υπάρχει αλλά κανείς δεν βλέπει.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
DICK K. PHILIP
€14.20 €7.10
(-50%)
Κερδίζετε €7.10
ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
STUTELY RICHARD
€28.00 €11.20
(-60%)
Κερδίζετε €16.80

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS