Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΒΟΝΑΠΑΡΤΗΣ: Τ.Α΄ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ

ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΒΟΝΑΠΑΡΤΗΣ: ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)

+
-
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ. ΓΙΑΝΝΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 6422-0048
Τιμή Έκδοσης
€24.00
Τιμή Πολιτείας
€16.80
(-30%)
Κερδίζετε €7.20


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Τι θα γίνει αυτό το παιδί που καταφεύγει στη μοναξιά και που, παράφορος και δύσπιστος για τους γύρω του, συλλογιέται πάντα τα μεγάλα επαναστατικά του σχέδια;
Ένας γνώστης των ανθρώπων που ωρίμασε και σκέφτεται βαθιά πριν της ώρας του" συμπεραίνει ο Εμίλ Λούντβιχ, βιογράφος του Ναπολέοντα Βοναπάρτη.
Ο Εκδοτικός Οίκος Historical Quest προσφέρει στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό τον πρώτο τόμο της πολύτομης σειράς "Ναπολέων Βοναπάρτης - Οι Μεγάλες Εκστρατείες" του Γιάννη Κ. Χρονόπουλου. Στη σειρά αυτή περιγράφονται και αναλύονται όλες οι εκστρατείες των Ναπολεόντειων Πολέμων. Το νήμα ξεκινά από τα νεανικά χρόνια του μεγάλου στρατηλάτη και τον Πόλεμο του Πρώτου Συνασπισμού και καταλήγει στο Βατερλό και στον θάνατό του στην εξορία στο νησί της Αγίας Ελένης.
Επίσης, παρουσιάζονται οι στρατοί των Γάλλων και των Συμμάχων που συμμετείχαν σε αυτούς τους επικούς αγώνες, θέματα τακτικής και στρατηγικής, άγνωστα γεγονότα-σταθμοί και σημαντικοί στρατιωτικοί διοικητές των δύο πλευρών.
Στο πρώτο κεφάλαιο του Α' τόμου παρουσιάζονται η αρχή της περιπέτειας του τρομερού τέκνου της Γαλλικής Επανάστασης, τα νεανικά χρόνια του, η ταραχώδης ανατροφή του στην Κορσική, οι σπουδές του στο Στρατιωτικό Κολέγιο της Brienne, και η επιτυχής κατάληψη της Τουλόν. Το δεύτερο κεφάλαιο αναφέρεται σε όλα τα πολεμικά γεγονότα - σταθμούς του Πολέμου του Πρώτου Συνασπισμού, μεταξύ των οποίων οι μάχες στο Μοντενότε, στο Λόντι, στο Καστιλιόνε, στο Αρκόλα, στο Ρίβολι και η εισβολή στην Αυστρία. Ο Α' τόμος κλείνει με το τρίτο κεφάλαιο που επικεντρώνεται στη θρυλική εκστρατεία του Ναπολέοντα στην Αίγυπτο. Η Μάλτα, τα Επτάνησα, η μάχη των πυραμίδων, η ναυμαχία του Νείλου, η εκστρατεία στη Συρία, η μάχη της Ηλιούπολης και η μάχη της Αλεξάνδρειας είναι ορισμένα από τα γεγονότα που μελετώνται στο τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο του τόμου αυτού.
Μέσα από τη σειρά αυτή ο αναγνώστης ακολουθεί βήμα προς βήμα την πορεία του μεγάλου στρατηλάτη από τη στιγμή που ανέτειλε το άστρο του ως και τη στιγμή που έσβησε οριστικά. Ο απόηχος όμως των έργων και των λόγων του Ναπολέοντα Βοναπάρτη παραμένει πάντα ζωντανός. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ & ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ - ΧΑΡΤΕΣ
Λεπτομέρειες
ISBN139786185088392
ΕκδότηςHISTORICAL QUEST
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2017
Αριθμός σελίδων312
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας6422-0048
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

panos13581

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

leonidas karakitsos, Achilles Kokkinidis

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
€11.90 €4.76
(-60%)
Κερδίζετε €7.14
ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΩΝ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
KONSTAM ANGUS
€24.70 €9.88
(-60%)
Κερδίζετε €14.82

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS