Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΙΑ ΚΟΥΡΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΙΓΕΝΕΙΑ

ΜΙΑ ΚΟΥΡΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΙΓΕΝΕΙΑ

+
-
ΒΕΡΙΓΟΥ-ΜΠΑΝΤΙΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ
Κωδ. Πολιτείας: 9432-0030
Τιμή Έκδοσης
€15.90
Τιμή Πολιτείας
€12.72
(-20%)
Κερδίζετε €3.18


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Τη δεκαετία του εβδομήντα η Χαριγένεια έρχεται από το πουθενά κι από το περιθώριό της και εγκαθίσταται με τη μητέρα και τα δυο της παιδιά στην Κρήτη. Την παρουσία της στη γειτονιά αντιλαμβάνονται πρώτα δυο μάτια καθαρά, της μικρής Ζωής. Μέσα από το βλέμμα και την αισθητική του παιδιού, έτσι όπως μεγαλώνει καταγράφεται η διαδρομή της ζωής αυτής της γυναίκας και των ανθρώπων που συναναστρέφεται σε κωμικοτραγικές ή και ακραία τραγικές καταστάσεις.
Η Χαριγένεια θα ζήσει τα πάντα, από ένα "αθώο" χαστούκι μέχρι τη βαριά σωματική βία, αλλά και τον έρωτα. Με αντάλλαγμα τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής της, και με όρκο σιωπής, θα ανταποκριθεί σε μια απρόσμενη πρόταση. Το τίμημα ακριβό. Ένα μενταγιόν, τα όνειρα και το τυχαίο θα καθορίσουν τη σχέση ανάμεσα στη Ζωή και τη Χαριγένεια στα σαράντα χρόνια που θα ακολουθήσουν μετά τον Ιούλιο του 1974. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

- "Ένα αξιόλογο βιβλίο γεμάτο αισθήματα, αλήθειες και εικόνες ζωντανές, σαν πίνακες ζωγραφικής. Σε ταξιδεύει, σε μαγεύει, σου αποκαλύπτει βαθιά κρυμμένες πτυχές της ψυχής". (Αλκυόνη Παπαδάκη)
Λεπτομέρειες
ISBN139786185101398
ΕκδότηςΦΙΛΝΤΙΣΙ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2017
Αριθμός σελίδων416
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας9432-0030
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS