Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΓΛΥΚΙΑ ΖΩΗ

ΓΛΥΚΙΑ ΖΩΗ

ΡΑΣΟΥΛΗ ΕΥΑ
Κωδ. Πολιτείας: 4607-0121




Παρουσίαση

Η Μυρσίνη, υψηλόβαθμο και επιτυχημένο στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας, όμορφη, δυναμική και καλλιεργημένη, ξαφνιάζει το περιβάλλον της με την αναπάντεχη απόφασή της να εγκαταλείψει την εργασία της.
Μετακομίζει στο άρτι αποκτηθέν κτήμα της στο γενέθλιο νησί, αναπάντεχη κληρονομιά από τον θείο της, και ξεκινά μια ενδιαφέρουσα ζωή στο πέτρινο αρχοντικό, αφήνοντας πίσω της την αγχώδη ανταγωνιστική καθημερινότητα.
Βιβλιοφάγος, μουσικόφιλη και φυσιολάτρης, βρίσκει τον παράδεισό της στην ειδυλλιακή ατμόσφαιρα του κτήματος, όπου επιδίδεται με ενθουσιασμό στα δύο άλλα πάθη της. Την κηπουρική και τη διακόσμηση.
Η ενθουσιώδης και πανέξυπνη Ελένη, γνωστή συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων, η μεσόκοπη οικονόμος Χρύσα, ιδιόρρυθμη και αξιαγάπητη, η κοσμοπολίτισσα Κατερίνα και ο γλυκός της Αμερικανός τραπεζίτης Μαρκ, η ντελικάτη ανιψιά της Αντιόπη, όμορφη σαν μαντόνα του Μποτιτσέλι, ο γοητευτικός οινολόγος και διανοούμενος Έκτορας, η γηραιά νόνα, ο εστέτ αντικέρ Άρης, ο γαλλοτραφής και ευαίσθητος πιανίστας Ερρίκος... όλοι άνθρωποι ενδιαφέροντες και ιδιαίτεροι, θα αποτελέσουν τον Μυρσίνιο κύκλο. Καθένας θα προσθέσει κάτι στην καθημερινότητα της Μυρσίνης και όλοι μαζί θα βιώσουν την περιπέτεια της ζωής με τον πιο συναρπαστικό τρόπο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786185104092
ΕκδότηςΩΚΕΑΝΟΣ
ΣειράΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2014
Αριθμός σελίδων480
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΜΠΙΣΣΑ ΑΝΘΗ
Κωδικός Πολιτείας4607-0121
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Για τη γραφή
BUKOWSKI CHARLES
€15.50 €7.75
(-50%)
Κερδίζετε €7.75
Η ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΟΣ
GUIN URSULA. LE
€13.04 €6.52
(-50%)
Κερδίζετε €6.52

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS