Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΗ ΟΥΡΑ

Η ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΗ ΟΥΡΑ

+
-
ΚΙΟΥΤΣΙΟΥΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1429-0038
Τιμή Έκδοσης
€5.99
Τιμή Πολιτείας
€4.79
(-20%)
Κερδίζετε €1.20


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Υπάρχουν πράγματα στη ζωή που είναι καλό να μην τα κάνεις. Το να διαβάζεις τα κόμικς του Σταύρου Κιουτσιούκη δεν είναι ένα από αυτά.
Θα μπορούσα, αν έστυβα λίγο το μυαλό μου, να έβρισκα και άλλες τέτοιες ατάκες αλλά, όπως θα διαπιστώσετε διαβάζοντας την πρώτη σελίδα του άλμπουμ που κρατάτε στα χέρια σας, ο Σταύρος το κάνει αυτό πολύ καλύτερα από εμένα. Και αυτό ήταν που θαύμαζα πάντα σ' εκείνον: την άνεση με την οποία αφηγούνταν και σχεδίαζε αστείες ιστορίες.
[...] Η "Τσαλακωμένη Ουρά" [...] διαφέρει πολύ από τα κόμικς στα οποία μας έχει συνηθίσει ο Σταύρος αλλά δεν βλέπω τίποτε το κακό σε αυτό. Και αυτό γιατί ο δημιουργός Σταύρος Κιουτσιούκης είναι ένας χείμαρρος ιδεών και ευφάνταστων σεναρίων. Δυσκολεύομαι να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που βρεθήκαμε νια καφέ και δεν μου περιέγραψε δυο-τρεις ιδέες για πιθανά κόμικς που ετοιμάζει ή σκέφτεται να ετοιμάσει. [...]
Κάπως έτσι προέκυψε και η συνεργασία του με την Έφη. Για την Έφη Θεοδωροπούλου δεν θα γράψω πολλά καθώς τη γνωρίζω ελάχιστα. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω όμως πως είναι ένας συμπαθέστατος άνθρωπος και μία πολύ ταλαντούχος δημιουργός. Η πρώτη μου επαφή με το έργο της ήταν μέσω του πολύ όμορφου "I Want to Be A Comic Book", που εξέδωσε μόνη της πέρυσι. Η "Τσαλακωμένη Ουρά" αποτελεί την πρώτη της μεγάλου μήκους δουλειά και βλέποντας τις σελίδες της κατάλαβα ακριβώς γιατί ο Σταύρος θέλησε να συνεργαστεί μαζί της. Η σχεδιαστική της απλότητα, οι έξυπνες λεπτομέρειες και οι «αέρινες» μορφές των σκίτσων της δένουν απόλυτα με την παραμυθένια ατμόσφαιρα της ιστορίας και αναδεικνύουν το νοσταλγικό στοιχείο για ένα, προ πολλού χαμένο, παρελθόν που αρέσει στον Σταύρο να ενσωματώνει στις ιστορίες του. Ταυτόχρονα, προσδίδουν και έναν «ευρωπαϊκό αέρα» στο όλο εγχείρημα, με τη σχεδιαστική της γραμμή να δανείζεται κάτι από το ύφος και τις ρευστές μορφές των «εναλλακτικών» bandes dessinees. Με απλά λόγια: ευτυχώς που δεν σχεδίασε ο Σταύρος το άλμπουμ!
Επομένως, επανερχόμαστε, στην -όπως αποδεικνύεται, σοφή- εναρκτήρια φράση αυτής της εισαγωγής: υπάρχουν πράγματα στη ζωή που είναι καλό να μην τα κάνεις ...μόνος σου! (Πάνος Κρητικός, από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139786185115111
ΕκδότηςΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2016
Αριθμός σελίδων48
Διαστάσεις24x17
ΕπιμέλειαΜΠΑΛΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΕικονογράφησηΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ
Κωδικός Πολιτείας1429-0038
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
LEROUX GASTON
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50
ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
ALHARTHI JOKHA
€13.00 €6.50
(-50%)
Κερδίζετε €6.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS