Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

+
-
CARRERE EMMANUEL
Κωδ. Πολιτείας: 1300-0203
Τιμή Έκδοσης
€21.20
Τιμή Πολιτείας
€14.84
(-30%)
Κερδίζετε €6.36


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το Βασίλειο είναι για τους καλούς Σαμαρείτες, για τις καλόκαρδες πουτάνες, για τους άσωτους υιούς, όχι για τους μεγάλους στοχαστές, ούτε για τους ανθρώπους που πιστεύουν πως είναι πάνω απ' όλους - ή κάτω απ' όλους, το ίδιο κάνει...
Τι πιστεύει κάποιος που δεν πιστεύει, που βρίσκει και χάνει ξανά την πίστη του στον Θεό; Ο Εμμανυέλ Καρρέρ συνοψίζει σε αυτό το συναρπαστικό βιβλίο την προσωπική του σχέση με τον χριστιανισμό μέσα από ένα εν μέρει μυθιστορηματικό και εν μέρει αυστηρά ιστορικό οδοιπορικό στα πρώτα χριστιανικά χρόνια, στους σκαπανείς της χριστιανικής πίστης και τους ιδρυτές της χριστιανικής Εκκλησίας. Ο Ιησούς, ο απόστολος Παύλος, ο ευαγγελιστής Λουκάς και ένα πλήθος άλλων πασίγνωστων ή λιγότερο διάσημων βιβλικών προσώπων, αλλά και μια εντυπωσιακή χορεία σύγχρονων μελετητών, έρχονται να φωτίσουν τη βιογραφία του συγγραφέα και να συνθέσουν σαν ψηφιδωτό την απάντηση του ίδιου του Καρρέρ στο μυστήριο της πίστης: μια περιπέτεια όπου το πάντα θυελλώδες ταξίδι είναι πολύ σημαντικότερο από τον προορισμό, του οποίου η ύπαρξη παραμένει ολότελα ανοιχτή, σαν βιβλίο, σαν ιστορία και σαν λογοτεχνία. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ένας συγγραφέας που δεν έχει πάψει να ανανεώνεται εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια, τον οποίο οι θαυμαστές του ακολουθούν με μια περιέργεια που δεν διαψεύδεται ποτέ, παρόλο που μερικές φορές τους κάνει να σαστίζουν, και που κάθε βιβλίο του διαβάζεται μονορούφι όποιο κι αν είναι το θέμα του." (Liberation)
"Μεταξύ ιστορικής τοιχογραφίας και θεολογικού στοχασμού, ο Εμμανυέλ Καρρέρ ανατρέχει στις απαρχές του χριστιανισμού. Μια ιλιγγιώδης διαδρομή όπου οι απόστολοι συναντούν τον συγγραφέα στο σήμερα, αλλά και τον γεμάτο αμφιβολίες πρώην καθολικό. Το Βασίλειό του είναι απολύτως του κόσμου τούτου." (L' Express)

Περιεχόμενα

Πρόλογος
Μια κρίση
Παύλος
Η έρευνα
Λουκάς
Επίλογος
Σημειώσεις του Μεταφραστή
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLE ROYAUME
ISBN139786185118112
ΕκδότηςΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2015
Αριθμός σελίδων520
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΑΡΕΡ ΕΜΑΝΟΥΕΛ
Κωδικός Πολιτείας1300-0203
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Paras92, dimbik

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

fryne, ΤΙΤΑΣ

Κριτικές για το προϊόν

[11/02/2023] Rory.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Η ιστορία του Απόστολου Παύλου. Καλούτσικο στην αρχή αλλά μετά με κούρασε. Αντιμετωπίζει πολύ ορθολογιστικά την ίδρυση του χριστιανισμού και τα πρώτα χρόνια του, έχει ένα ενδιαφέρον αλλά μέχρι εκεί.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
€9.90 €2.97
(-70%)
Κερδίζετε €6.93

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS