Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ

ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ

+
-
CORRE HERVE. LE
Κωδ. Πολιτείας: 1300-0263
Τιμή Έκδοσης
€16.96
Τιμή Πολιτείας
€11.87
(-30%)
Κερδίζετε €5.09


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η Λουίζ ανατρέφει μόνη το γιο της τον Σαμ, το "μικρό μάγο" της, όπως τον λέει, τον μόνο που μπορεί να δώσει λίγη χαρά στη ζωή που ξανάχτισε με μεγάλη δυσκολία μετά από ένα φοβερό πένθος και κάμποσα χρόνια περιπλάνησης. Ο παλιός της σύντροφος την παρενοχλεί και την κακοποιεί, και μια μέρα ο δρόμος της θα διασταυρωθεί με του αστυνόμου Ζουρντάν. Αυτός ο άντρας, μελαγχολικός, εξεγερμένος κι αποκαμωμένος εναλλάξ, διερευνά με την ομάδα του μια σειρά από φόνους γυναικών: ένας δολοφόνος αλωνίζει στους δρόμους του Μπορντό, ένα άτομο συνηθισμένο και τρομακτικό, ωθούμενο από μια καταστροφική μανία.
Τρεις διαδρομές που διασταυρώνονται αναπότρεπτα. Έτσι ο καθένας διασχίζει τη νύχτα του... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ο Ερβέ Λε Κορ είναι ο συγγραφέας του λυκόφωτος, του φωτός που σβήνει. Ξέρει καλύτερα απ' όλους να περιγράφει στιγμές όπου όλα γίνονται γκρίζα -μαζί και οι άνθρωποι-, στιγμές όπου το όριο ανάμεσα στο καλό και το κακό παύει να διακρίνεται. Οι φράσεις είναι σμιλεμένες, περιβάλλονται από μια ερεβώδη αχλή. Το βιβλίο είναι βεβαίως πολιτικό και νουάρ. Πρωτίστως όμως είναι ένα μυθιστόρημα για την απελπισία των λησμονημένων" (Le Monde)
"Ένας μπάτσος, ένας φονιάς, μια γυναίκα για να "διασχίσουμε τη νύχτα''. Το νέο αριστοτεχνικό νουάρ μυθιστόρημα του Ερβέ Λε Κορ" (Liberation)
"Μεταφορικά σχήματα αστραφτερά, φράσεις που βρίσκουν πάντα τον αναγκαίο ρυθμό τους, διάλογοι απολύτως ακριβείς. Ένα μάθημα γραφής και μια πραγματεία ψυχολογίας οδυνηρή κι αλησμόνητη". (L'Express)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTRAVERSER LA NUIT
ISBN139786185118709
ΕκδότηςΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2021
Αριθμός σελίδων312
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΑΥΚΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΡ ΕΡΒΕ. ΛΕ
Κωδικός Πολιτείας1300-0263
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

liamq123

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€17.90 €8.95
(-50%)
Κερδίζετε €8.95
Ο ΕΡΩΤΙΣΜΟΣ
BATAILLE GEORGES
€32.00 €16.00
(-50%)
Κερδίζετε €16.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS