Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΙΠΠΟΤΗ

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΙΠΠΟΤΗ

ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΘΑΝΟΣ [ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ]
Κωδ. Πολιτείας: 1964-0081




Παρουσίαση

Ο Ελληνοβενετός δομινικανός καλόγερος Τζιοβάνι (κατά κόσμον Ζαν λε Κερ) το 1444 ταξιδεύει ως απεσταλμένος του τάγματός του από τη Βενετία στην Κωνσταντινούπολη, εγκαταλείποντας μια αξιοζήλευτη καριέρα ως αστυνομικός διευθυντής στην πόλη των δόγηδων. Θα φτάσει στη μονή του αγίου Αθανασίου, έξω από τη βυζαντινή Καρύταινα, όπου θα συναντήσει έναν παλιό του φίλο από τη Βενετία, τον Κωνσταντίνο.
Το επόμενο πρωινό, όμως, οι μοναχοί θα ανακαλύψουν νεκρό τον γηραιό ηγούμενό τους. Τότε έκπληκτοι θα ακούσουν τον δομινικανό φιλοξενούμενό τους να υποστηρίζει ότι ο ηγούμενος δολοφονήθηκε και ο Κωνσταντίνος, ως νέος ηγούμενος, θα του αναθέσει την έρευνα. Ωστόσο, κάποιοι στη μονή δεν έχουν συμφέρον να προχωρήσουν οι έρευνες.
Στη διάρκεια των ερευνών ο Ζαν θα ανακαλύψει το μεγαλύτερο μυστικό της Χριστιανοσύνης που φυλάσσεται κρυφά μέσα στα σκοτεινά δωμάτια της μονής. Αμέσως θα καταλάβει ότι η ζωή όλων είναι σε κίνδυνο, αφού ο δολοφόνος καιροφυλακτεί και τον παρακολουθεί.
Μια συγκλονιστική μεσαιωνική ιστορία μυστηρίου, με φόντο την Πελοπόννησο της εποχής του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, που θα συναρπάσει κάθε λάτρη της ελληνικής πεζογραφίας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786185119539
ΕκδότηςΙΑΜΒΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2018
Αριθμός σελίδων502
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας1964-0081
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

calliko, Χριστούλα, magdaporto, Alda1

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ: ΠΡΩΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
€21.20 €9.54
(-55%)
Κερδίζετε €11.66
ΑΚΡΟΠΟΛΗ - ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
ΣΕΡΒΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
€4.97 €1.74
(-65%)
Κερδίζετε €3.23

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS