Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΦΙΛΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ

ΦΙΛΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ

+
-
HOLLY EMMA
Κωδ. Πολιτείας: 9037-0019
Τιμή Έκδοσης
€9.00
Τιμή Πολιτείας
€4.05
(-55%)
Κερδίζετε €4.95


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

H Emma Holly, η οποία διακρίνεται για τις ιδιαίτερα αισθησιακές ιστορίες της, επιστρέφει στους συνταρακτικούς και μοναδικούς βρικόλακές της, τους Ουπίρ, και σε έναν κόσμο που βρίσκεται στο χείλος της αλλαγής.
Ο Έντμουντ Φιτζ Κλερ κρατά κρυμμένα μυστικά που δεν έχει την πολυτέλεια να αποκαλύψει. Ούτε στα ορφανά που υιοθέτησε, ούτε καν στη γυναίκα που ποθεί εδώ και χρόνια. Είναι ένας Ουπίρ, ένας μεταμορφικός βρικόλακας, που θέλει απεγνωσμένα να εξιλεωθεί για τις αμαρτίες του παρελθόντος του.
Η Εστέλ Μπέρεντζερ ξέρει ότι δεν πρέπει να ερωτευτεί τον πατέρα της καλύτερής της φίλης. Εκτός του ότι είναι σέξι, έξυπνος και ευγενικός, είναι και αρκετά εκκεντρικός! Η Εστέλ δεν θα μπορούσε να παραβλέψει πόσο αλλεργικός είναι ο Έντμουντ στον ήλιο, ακόμη και αν αυτή ήταν η μοναδική του παραξενιά. Ωστόσο, ο άντρας φαίνεται να γνωρίζει την αιτία του μυστηρίου που περιβάλλει την Εστέλ: Από τότε που τη χτύπησε κεραυνός, όταν ήταν έφηβη, η Εστέλ απέκτησε ικανότητες που καμία φυσιολογική γυναίκα δεν διαθέτει.
Το βαλλόμενο ζευγάρι μπορεί να αντισταθεί στην έλξη που νιώθει ο ένας για τον άλλο. Όμως, στην καρδιά του Λονδίνου τα κύματα ενός βαμπιρικού πολέμου φουσκώνουν και μια σύγκρουση απειλεί να ενώσει τον Έντμουντ με την Εστέλ και να τον αποξενώσει από την ανθρώπινη οικογένειά του.
Και όλα αυτά, πριν η πόλη των μεταμορφικών βρεθεί στο μέτωπο του πολέμου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςKISSING MIDNIGHT
ISBN139786185133146
ΕκδότηςSELENA
ΣειράΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2014
Αριθμός σελίδων320
Διαστάσεις21x14
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΟΛΙ ΕΜΑ
Κωδικός Πολιτείας9037-0019
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΟΣ
GUIN URSULA. LE
€13.04 €6.52
(-50%)
Κερδίζετε €6.52
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
KOLFER EOIN
€11.10 €4.44
(-60%)
Κερδίζετε €6.66

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS