Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΡΚΑΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΡΚΑΣ

+
-
GRAY AVA
Κωδ. Πολιτείας: 9037-0017
Τιμή Έκδοσης
€9.00
Τιμή Πολιτείας
€4.05
(-55%)
Κερδίζετε €4.95


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΦΥΓΑΣ - ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΕΚΡΗ Ή ΖΩΝΤΑΝΗ
Η Κύρα ανήκει σε ένα σπάνιο είδος κλέφτη. Ληστεύει με το άγγιγμά της, αλλά παίρνει μόνο ένα πράγμα: τη μεγαλύτερη δύναμη του στόχου της. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει μαχητής, αθλήτρια, μουσικός, καλλιτέχνης, οτιδήποτε τραβά η όρεξή της... για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Πληγωμένη, χρησιμοποιεί το χάρισμά της ως όπλο για να εκδικηθεί το φονιά του πατέρα της. Με θανατηφόρα υπομονή η Κύρα εισχωρεί στον κύκλο του Τζέραλντ Σεράνο, ιδιοκτήτη καζίνο. Αφού στήνει το απόλυτο κόλπο, ξεγλιστρά έχοντας κλέψει τα λεφτά και την περηφάνια του.
ΕΝΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΤΟΧΕΙ ΠΟΤΕ
Ο Ράγιες δεν έχει τίποτα στη ζωή πέρα από τη δουλειά του. Δυστυχώς για την Κάρα, είναι ο καλύτερος σε αυτό που κάνει. Φυσικά το έλεος δεν μπαίνει στην εξίσωση όταν ο Ράγιες πιάνει δουλειά. Τον έχουν προσλάβει για να βρει πού έχει κρύψει η Κύρα το ρευστό και για να τη φέρει πίσω να αντιμετωπίσει την προσωπική δικαιοσύνη του Σεράνο. Φυσικά θα την επιστρέψει νεκρή στην περίπτωση που δεν καταφέρει να βρει τα κλοπιμαία. Ο Ράγιες ποτέ δεν απέτυχε να εκπληρώσει ένα συμβόλαιο θανάτου, αλλά η Κύρα τον βάζει σε πειρασμό με πάθος που αψηφά και την καρδιά του παρανόμου που κρύβει μέσα της. Έτσι, ο εκτελεστής βρίσκεται σε κολασμένο δίλημμα: Να ατιμάσει το λόγο του ή να σκοτώσει τη γυναίκα που μπορεί να αγαπήσει. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Έξυπνο, στιλάτο, γεμάτο με αξέχαστους χαρακτήρες... Ένα δυνατό χτύπημα κινδύνου και ασταμάτητης περιπέτειας". (Larissa Lone, συγγραφέας bestseller της New York Times)
"Σέξι, έξυπνο και με σφιχτοδεμένη πλοκή. Η Ava Gray έχει μαγικές δυνάμεις στη συγγραφή". (Lauren Dane, συγγραφέας bestseller στις ΗΠΑ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςSKIN GAME
ISBN139786185133221
ΕκδότηςSELENA
ΣειράΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2014
Αριθμός σελίδων320
Διαστάσεις21x14
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΡΕΙ ΑΒΑ
Κωδικός Πολιτείας9037-0017
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

2ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ-ΧΑΡΤΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
ΚΑΡΓΑΚΟΣ Ι. ΣΑΡΑΝΤΟΣ
€25.00 €12.50
(-50%)
Κερδίζετε €12.50
ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ
KHADRA YASMINA
€18.70 €8.41
(-55%)
Κερδίζετε €10.29

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS