Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΚΕΝΟ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ / ΣΕΙΡΑ)

ΤΟ ΚΕΝΟ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ

ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ

ΔΗΜΟΥ ΑΚΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3890-0320




Παρουσίαση

Το έργο του Άκη Δήμου εντάσσεται στις σκληρές μαύρες κωμωδίες του που έχουν έντονη πολιτική και κοινωνική σάτιρα σκεπασμένη προσεκτικά με μια ιστορία φαινομενικά απλή και συνηθισμένη, αστεία και ανάλαφρη, μια ιστορία που εμπεριέχει ταυτόχρονα και μια σειρά απιθανοτήτων τόσο πιθανών να συμβούν, ακριβώς όπως και στη ζωή. Οι ήρωές του είναι σχεδόν σχηματικοί με βαθιά όμως χαραγμένα ανθρώπινα χαρακτηριστικά, γεγονός που τους κάνει προσιτούς, συμπαθείς και οικείους, κινούνται μεταξύ ρεαλισμού και σουρεαλισμού, ακροβατούν στα όρια του τραγικού και του κωμικού και στο τέλος αφήνονται στην τύχη τους -χωρίς να παραιτούνται-, ώστε να θριαμβεύσει για ακόμη μια φορά η ζωή.
Στο Κενό αυτοπροσώπως υπάρχει και ένας ακόμα πρωταγωνιστής: οι καναπέδες. Το πιο χαρακτηριστικό ίσως έπιπλο της τακτοποιημένης μικροαστικής ζωής βρίσκεται στον δρόμο, σε δημόσια θέα και προς δημόσια χρήση, ενώ ακόμα και η θέση του μέσα στο σπίτι βρίσκεται υπό αμφισβήτηση. Τίποτα πια δεν είναι στη θέση του. Τα όρια έχουν χαθεί. Οι συνήθειες του παρελθόντος αμφισβητούνται, μαζί με τη ζωή που τις ανέπτυξε. Τώρα πρέπει να ιδωθεί κατάματα η νέα αλήθεια του κόσμου μας. Ή μήπως αρκεί τελικά μια αλλαγή στο χρώμα για να συνεχίσουμε στην ίδια πορεία κοροϊδεύοντας τον εαυτό μας πως μετατοπιστήκαμε; [...] (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ISBN139786185139315
ΕκδότηςΣΟΚΟΛΗΣ
ΣειράΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2015
Αριθμός σελίδων80
Διαστάσεις21x17
ΕπιμέλειαΣΟΚΟΛΗ ΑΘΗΝΑ
Κωδικός Πολιτείας3890-0320
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ
O'BRIEN JOHN
€14.92 €5.97
(-60%)
Κερδίζετε €8.95
ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ (3 ΤΟΜΟΙ)
ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
€41.34 €16.54
(-60%)
Κερδίζετε €24.80

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS