Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ΟΙ ΤΟΠΟΙ // ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ - ΟΙ ΤΟΠΟΙ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

+
-
-
Κωδ. Πολιτείας: 1970-0264
Τιμή Έκδοσης
€8.00
Τιμή Πολιτείας
€6.40
(-20%)
Κερδίζετε €1.60


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στο πλαίσιο της επετείου των 60 ετών από το θάνατο του Νίκου Καζαντζάκη, η IANOS Αίθουσα Τέχνης, διοργανώνει την εικαστική έκθεση - αφιέρωμα στον κορυφαίο έλληνα λογοτέχνη, εστιασμένη στα τοπία της ζωής και της έμπνευσης του με τίτλο "Νίκος Καζαντζάκης - Οι τόποι", σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Καζαντζάκη.
Η έκθεση στοχεύει στην αποτύπωση της τοπιογραφίας που έζησε και εμπνεύστηκε, από την Κρήτη και την Αίγινα έως την Αθήνα και το Άγιον Όρος, αλλά και τα ίχνη της ευρωπαϊκής περιήγησης του σημαντικού λογοτέχνη και ταξιδευτή, στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Αγγλία, την Κίνα κ.α.
Η IANOS Αίθουσα Τέχνης, διανύει τον πέμπτο χρόνο λειτουργίας της υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μικρής Άρκτου και την επιμέλεια της Ίριδας Κρητικού, εστιάζοντας στην παρουσίαση θεματικών αφιερωμάτων με κυρίαρχη αφετηρία την άμεση ή έμμεση αναφορά στο πολυσχιδές, συναρπαστικό σύμπαν της λογοτεχνίας και της ποίησης, αλλά και τη σχέση ενός χώρου αφιερωμένου στον κόσμο του βιβλίου με την πόλη που τον περικλείει.
Ευχαριστούμε θερμά τους 33 καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν και πάλι στην πρότασή μας, δημιουργώντας με το έργο τους μια εικαστική γεωγραφία του διασημότερου νεοέλληνα λογοτέχνη στον κόσμο. Ευχαριστούμε τέλος τις Εκδόσεις Καζαντζάκη, και ιδιαίτερα την Διευθύντρια κα Νίκη Σταύρου, καθώς και τον επιστημονικό τους συνεργάτη κ. Νίκο Μαθιουδάκη, για την αμέριστη υποστήριξη στην διοργάνωση της έκθεσης. (Νίκος Καρατζάς)
Λεπτομέρειες
ISBN139786185141332
ΕκδότηςΙΑΝΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2017
Αριθμός σελίδων48
Διαστάσεις15x15
ΕπιμέλειαΚΡΗΤΙΚΟΥ ΙΡΙΣ
Κωδικός Πολιτείας1970-0264
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ
ΣΒΟΡΩΝΟΣ Ν. ΙΩΑΝΝΗΣ
€20.00 €8.00
(-60%)
Κερδίζετε €12.00
Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΤΑ ΦΟΝΩΝ
JAMES MARLON
€23.91 €11.96
(-50%)
Κερδίζετε €11.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS