Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΧΡΟΝΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ! // ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΧΡΟΝΗΓΡΑΦΗΜΑ

Ο ΧΡΟΝΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!

ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΧΡΟΝΗΓΡΑΦΗΜΑ

+
-
ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΕΦΗ
Κωδ. Πολιτείας: 7716-0012
Τιμή Έκδοσης
€11.00
Τιμή Πολιτείας
€7.70
(-30%)
Κερδίζετε €3.30


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

«...Ο Χρόνης πρέπει να φύγει, στην Αγγλία, με την υπόσχεση να γυρίσει... και η Έφη; Τον περιμένει. Σου αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση, σαν αυτήν του καφέ, που μόλις ήπιες με τη φίλη σου. Και ο χρόνος περνάει κι εκείνος. ..έρχεται; Μένει να το ανακαλύψουμε». (Κατερίνα Τζιάνου, Μαθηματικός, Τραπεζικός)
«Σχέσεις, που παίζουν παιχνίδια, μας κλείνουν πονηρά το μάτι σε κάθε σελίδα αυτού του βιβλίου. Το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή, όπως άλλωστε συνέβη και με την ηρωίδα του, την παραδοσιακή Έφη που κρύβει μέσα της κάθε σύγχρονη γυναίκα». (Ιωάννα Κιούση, Παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας με ειδίκευση στη θεατρική αγωγή)
«Η γλυκιά προσμονή του έρωτα έγινε κυνική, αστεία και πραγματικά γυναικεία. Ο ρομαντισμός υπάρχει, αλλά είναι γυμνός». (Μαρία Τσερκέζη, Ελεύθερος επαγγελματίας)
«Το εάν ήλθε τελικά ο Χρόνης, η Έφη μας το κράτησε μυστικό. Δεν το γνωρίζαμε, όταν γράφαμε αυτές τις λέξεις. Περιμένουμε, με κομμένη την ανάσα, τον επίλογο». (Αγγελική Αργυροπούλου, Ιδιωτική Υπάλληλος)
«Πρωτότυπο, εθιστικό, ρομαντικό, με χιούμορ. Διαβάζεται μονορούφι. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!» (Άννα Σωτηροπούλου, Αισθητικός Lancaster)
Τι... μόνο γυναίκες; Να, και μια αντρική γνώμη!
«Ένα σουρεαλιστικό παραμύθι γεμάτο αλήθειες, δοσμένο με έναν ανορθόδοξο τρόπο, όπως ακριβώς είναι η ζωή μας, όταν και αν καταφέρουμε να τη δούμε αποστασιοποιημένοι. Είναι άραγε ο εαυτός μας ο μεγάλος αντίζηλος (και όχι αντίπαλος!) στον έρωτα, το πάθος, στα θέλω μας και τελικά στην ίδια μας τη ζωή;
Η Έφη Γεωργάκη μας ρίχνει στα βαθιά με έναν ανάλαφρο τρόπο. Ας την ακολουθήσουμε!» (Νικόλας Τσαφταρίδης, Καθηγητής Μουσικής Αγωγής, ΕΚΠΑ)
(Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139786185169121
ΕκδότηςΜΩΡΑΙΤΗΣ
ΣειράΝΕΟΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2016
Αριθμός σελίδων98
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας7716-0012
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[28/11/2016] georgiagr.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα πολύ αξιόλογο βιβλίο που ταυτιζεται απόλυτα με την καθημερινότητα μας με αλήθειες που δεν παραδέχομαστέ δημοσίως. Για όσους αρέσκονται να σπερνουν ερωτήματα διλήμματικου χαρακτήρα ...ναι η Εφη Γεωργακη είναι πάντα επίκαιρη!Μορφές σαν τον Χρονη επιβεβαιωνουν τη μεταμοντερνα εκδοχή της λογοτεχνίας στην πιο αναλαφρη μορφή της και ....κάπως έτσι γινόμαστε όλοι παιδιά! Μυστηριώδες, ανατρεπτικο,ευχάριστο που κρατάει το ενδιαφέρον του αναγνώστη αμείωτο και ο τελευταίος δεν ησυχαζει παρα μόνο όταν φτάσει στην τελευταία σελίδα!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΙΝΑ
€81.62 €32.65
(-60%)
Κερδίζετε €48.97
Ιστορία της γεύσης
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€44.00 €13.20
(-70%)
Κερδίζετε €30.80

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS