Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ

ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ

+
-
ΦΛΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Κωδ. Πολιτείας: 7308-0087
Τιμή Έκδοσης
€8.48
Τιμή Πολιτείας
€5.94
(-30%)
Κερδίζετε €2.54


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Ρομπέν είναι ένας θρυλικός ήρωας με ταλέντο στην ξιφομαχία και στην τοξοβολία, ο οποίος έχει και πολλές άλλες ιδιαίτερες πλευρές: είναι επαναστάτης, προστάτης των αδυνάτων, λάτρης της φύσης και των δασών, αλλά και ευγενής, ιπποτικός και συναισθηματικός. Χωρίς να έχουμε αποδείξεις αν υπήρξε ή όχι πραγματικά το συγκεκριμένο πρόσωπο, πρόκειται σίγουρα για μια δημοφιλή λαϊκή φιγούρα του ύστερου Μεσαίωνα.
Στη θεατρική αυτή εκδοχή, ο Ρομπέν είναι πιστός του βασιλιά Ριχάρδου, προστάτης του δάσους του Σέργουντ, αποκηρυγμένος από τον Σερίφη και τον πρίγκιπα Ιωάννη, που επιβουλεύεται τον βασιλικό θρόνο, αλλά και καλός φίλος του Γιαννάκη (Λιτλ Τζον) και των ανθρώπων που ζουν καταπιεσμένοι και φτωχοί. Επιπλέον, με τον καλό του χαρακτήρα και την αυτοθυσία του, γοητεύει τη λαίδη Μάριον, ώστε τελικά να ταχθεί κι εκείνη στο πλευρό του. Καινούριοι χαρακτήρες έρχονται να προστεθούν στους παλιούς: η υπηρέτρια Ολίβια, κατάσκοπος του Ιωάννη, ο πολύτεκνος Τόμος, που παρότι δεν ξέρει να πολεμά μπαίνει στην παρέα του Ρομπέν, και ο Γάλλος Μάγειρας, ένας κωμικός χαρακτήρας που προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να διδάξει στον πρίγκιπα Ιωάννη τη σωστή διατροφή και να διευρύνει τη διατροφική του παλέτα. [...] (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ISBN139786185191870
ΕκδότηςΚΑΠΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ
ΣειράΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2017
Αριθμός σελίδων128
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας7308-0087
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS