Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΤΟΣΟΔΟΥΠΟΛΗ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Η ΤΟΣΟΔΟΥΠΟΛΗ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

+
-
BIGGS BRIAN
Κωδ. Πολιτείας: 4376-0186
Τιμή Έκδοσης
€10.90
Τιμή Πολιτείας
€7.63
(-30%)
Κερδίζετε €3.27


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Γεια!
Από που είσαι; Η πόλη από όπου κατάγεσαι είναι μια μεγαλούπολη; Ή είναι μια μικρή πόλη; Ή μήπως είναι ένα τοσοδούλι χωριουδάκι μέσα στα βουνά;
Εγώ κατάγομαι από το Λίτλ Ροκ, μια πόλη δίπλα στο ποτάμι, ακριβώς στο κέντρο της πολιτείας του Αρκάνσας. Όταν ήμουν έντεκα, μετακόμισα στην Πασαντένα Τέξας, μια μικρότερη πόλη όχι πολύ μακριά από τον Κόλπο του Μεξικό. Σαν ενήλικας έζησα στη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο και το Παρίσι στη Γαλλία. Τώρα ζω στην Φιλαδέλφεια Πενσυλβάνια.
Κάθε ένα από αυτά τα μέρη είναι διαφορετικό, όμως παρατήρησα ότι όλα έχουν ένα κοινό στοιχείο: τους ανθρώπους. Κουρείς, φουρνάρηδες, γιατροί, οικοδόμοι, δάσκαλοι και βιβλιοθηκάριοι δουλεύουν μαζί. Στοιχηματίζω ότι το ίδιο είναι και εκεί που μένεις κι εσύ. Αυτές οι κοινότητες των ανθρώπων με ενέπνευσαν να δημιουργήσω την Τοσοδούπολη.
Στην Τοσοδούπολη ο Δήμαρχος λέει καλημέρα στον οδηγό του λεωφορείου και αγοράζει ένα ντόνατ από τον φούρναρη κάθε πρωί. Η αξιωματικός της αστυνομίας ζητά τη βοήθεια του βιβλιοθηκάριου για να βρει ένα βιβλίο. Ο σκύλος της Πυροσβεσίικής πρέπει να πάει στον κτηνίατρο. Όλοι μαζί συνεργάζονται για να κάνουν την Τοσοδούπολη ένα θαυμάσιο μέρος να ζει κανείς.
Έχω ζήσει σε πολλές διαφορετικές πόλεις και γειτονιές, όλη μου τη ζωή όμως την έχω ζήσει στην Τοσοδούπολη. Χαίρομαι πολύ που ήρθατε να μας επισκεφθείτε και ελπίζω πραγματικά να σας αρέσει εδώ.
Brian Biggs

Αυτό το γοητευτικό αφήγημα σχετικά με καλούς ανθρώπους που συνεργάζονται όλοι μαζί για να καταφέρουν κάτι σπουδαίο, είναι το πρώτο εικονογραφημένο βιβλίο από την σειρά Τοσοδούπολη του φημισμένου καλλιτέχνη Μπράιαν Μπιγκς. Οι γλαφυρές εικονογραφήσεις και τα στοχευμένα κείμενα εξυμνούν τη σκληρή δουλειά, την καλοσύνη και την αξία να ανήκεις στην κοινότητα.
Ενισχύστε το δέσιμο των ανθρώπων. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTINYVILLE TOWN GETS TO WORK
ISBN139786185194185
ΕκδότηςΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΣειράΤΟΣΟΔΟΥΠΟΛΗ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2018
Αριθμός σελίδων32
Διαστάσεις27x23
Προτεινόμενες ηλικίες3-6 ετών
ΕικονογράφησηBIGGS BRIAN
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΙΓΚΣ ΜΠΡΑΙΑΝ
Κωδικός Πολιτείας4376-0186
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
DREYFUS FRANCOIS-GEORGES
€20.67 €10.34
(-50%)
Κερδίζετε €10.33
ΒΟΤΑΝΑ - ΦΥΣΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
€25.00 €11.25
(-55%)
Κερδίζετε €13.75

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS