Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΦΙΛΙ

Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΦΙΛΙ

HOANG HELEN
Κωδ. Πολιτείας: 4376-0187




Παρουσίαση

Ένα τρυφερό και ολόφρεσκο μυθιστόρημα που αποδεικνύει ένα πράγμα: δεν υπάρχουν αρκετά δεδομένα στον κόσμο που να προβλέπουν τι θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει.
Η Στέλλα Λέιν δημιουργεί αλγόριθμους που προβλέπουν τις αγορές των πελατών - μια δουλειά η οποία της έχει προσφέρει πολύ περισσότερα χρήματα απ' όσα ξέρει να ξοδέψει, αλλά πολύ λιγότερη εμπειρία στον τομέα των σχέσεων από τη μέση τριαντάχρονη.
Το γεγονός ότι η Στέλλα έχει Άσπεργκερ ή ότι το γαλλικό φιλί της θυμίζει καρχαρία που καθαρίζει τα δόντια του με κολαούζο, δεν βοηθάει. Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει: χρειάζεται πολλή πρακτική εξάσκηση -με επαγγελματία- και γι' αυτό προσλαμβάνει τον συνοδό Μάικλ Φαν. Με εξωτερική εμφάνιση πρωταγωνιστή κορεάτικης σειράς και τις αντίστοιχες ταιριαστές κινήσεις πολεμικών τεχνών, ο Βιετναμέζος-Σουηδός κούκλος δεν έχει την πολυτέλεια να απορρίψει την προσφορά της Στέλλα. Κι όταν εκείνη σχεδιάζει ένα πλάνο μαθημάτων, εκείνος αποδεικνύεται πρόθυμος να τη βοηθήσει να διαγράψει όλα τα κουτάκια - από τα προκαταρκτικά μέχρι την ιεραποστολική (και πολλές ακόμα άλλες στάσεις).
Δεν περνάει έτσι πολύς καιρός προτού η Στέλλα μάθει να εκτιμά τα φιλιά του Μάικλ, αλλά και να ποθεί όλα όσα εκείνος την κάνει να αισθανθεί. Η τυπική σύμπραξή τους αρχίζει να βγάζει ένα παράξενο νόημα. Και το μοτίβο που σχηματίζεται θα πείσει τη Στέλλα ότι ο έρωτας είναι το καλύτερο είδος λογικής...(Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

WASHINGTON POST 50 NOTABLE WORKS OF FICTION 2018
AMAZON TOP 100 BOOKS 2018
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE KISS QUOTIENT
ISBN139786185194291
ΕκδότηςΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2019
Αριθμός σελίδων456
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΟΑΝΓΚ ΕΛΕΝ
Κωδικός Πολιτείας4376-0187
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΛΕΓΕΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΑΛΑΓΓΑΣ
COLE MYKE
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00
ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
HOFFMAN MARY
€12.70 €5.08
(-60%)
Κερδίζετε €7.62

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS