Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

VOCATIONAL TRAINING

+
-
ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ Γ. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3195-0078
Τιμή Έκδοσης
€20.00
Τιμή Πολιτείας
€16.00
(-20%)
Κερδίζετε €4.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το βιβλίο αυτό αναπτύσσει τα ζητήματα σχεδιασμού και υλοποίησης προγραμμάτων της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης, αναδεικνύοντας τις προκλήσεις στο πεδίο αυτό, στη σημερινή χρονική συγκυρία. Το κύριο μέρος του αφιερώνεται στο σύνολο των τομέων που απαρτίζουν τον σχεδίασμά και την εφαρμογή προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης όπως η ανάλυση των εκπαιδευτικών αναγκών, ο σχεδιασμός του περιεχομένου, η χρήση των μέσων παρακολούθησης και υλοποίησης, η διασφάλιση ποιότητας των διαδικασιών υλοποίησης, η πιστοποίηση προσόντων, η κοστολόγηση και η σύνταξη προϋπολογισμού και η αξιολόγηση. Εισαγωγικά επιχειρείται η οριοθέτηση και η κατηγοριοποίηση της ΣΕΚ, καθώς και η διάκρισή της από άλλες μορφές επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. Επίσης παρατίθενται οι βασικές θεωρίες μάθησης στην εκπαίδευση ενηλίκων που αποτελούν το υπόβαθρο του σχεδιασμού προγραμμάτων ΣΕΚ. Ωστόσο καινοτομία του βιβλίου μπορεί να θεωρηθεί η τοποθέτηση του σχεδιασμού και της υλοποίησης προγραμμάτων της ΣΕΚ στο ευρύτερο οικονομικό και κοινωνικό πλαίσιο που κινείται αυτή ως σύστημα συνδεόμενο άμεσα με τη διοίκηση των ανθρώπινων πόρων των επιχειρήσεων και τη λειτουργία των αγορών εργασίας. Τέλος, το βιβλίο παραθέτει αναλυτικά στοιχεία γύρω από την εξέλιξη των νέων τεχνολογιών μάθησης που προσδίδουν νέες δυνατότητες στην ίδια τη δομή και την οργάνωση της ΣΕΚ.
Από την όλη προσέγγιση καταβάλλεται προσπάθεια να καταδειχθεί ότι τα ζητήματα σχεδιασμού και υλοποίησης προγραμμάτων ΣΕΚ δεν αντιμετωπίζονται μηχανιστικά αλλά συνδέονται άμεσα με σύγχρονες εξελίξεις σε πολλούς τομείς όπως η αξιοποίηση των αναλυτικών δεδομένων στη διοίκηση ανθρωπίνων πόρων, η ανάπτυξη δεξιοτήτων με βάση ατομικές και συλλογικές ανάγκες σε σχέση με τους στόχους των επιχειρήσεων, η αναγκαιότητα αξιολόγησης της αποτελεσματικότητας των προγραμμάτων κατάρτισης, η διασύνδεση των πολιτικών κατάρτισης με στόχους καινοτομίας και βελτίωσης ανταγωνιστικότητας, κ.λπ. Επίσης η ΣΕΚ θεωρείται ισχυρό εργαλείο στη διαμόρφωση επιμέρους πολιτικών για την καταπολέμηση της ανεργίας, των οικονομικών ανισοτήτων, των διακρίσεων στην επαγγελματική εξέλιξη των ατόμων, του νέου ψηφιακού αναλφαβητισμού, γεγονός που απαιτεί ικανότητες για την κατάλληλη κάθε φορά προσαρμογή του σχεδιασμού και της υλοποίησης των προγραμμάτων ΣΕΚ. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ: ΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥΣ
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΕΚ
Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΣΕΚ - ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΤΗ ΣΕΚ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΕΚ
ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΕΚ
ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΕΚ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΕΚ - ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΕΚ
ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΕΚ
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
Λεπτομέρειες
ISBN139786185196271
ΕκδότηςΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2017
Αριθμός σελίδων214
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας3195-0078
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ
KHADRA YASMINA
€18.70 €8.41
(-55%)
Κερδίζετε €10.29
Οι ιππότες της Μάλτας
DIBDIN MICHAEL
€8.00 €4.00
(-50%)
Κερδίζετε €4.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS