Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΔΕΜ. ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ // ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Α

ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 88 ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)

+
-
ΓΚΙΛΙΝΧΑΜ ΣΑΡΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2195-0174
Τιμή Έκδοσης
€26.50
Τιμή Πολιτείας
€19.88
(-25%)
Κερδίζετε €6.62


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Χιλιάδες χρόνια πριν, οι άνθρωποι κοίταξαν ψηλά στον ουρανό και είδαν ομάδες άστρων που έδειχναν να ενώνονται σχηματίζοντας εικόνες. Αυτές οι ομάδες άστρων πήραν την ονομασία τους από θεούς, ζώα και αντικείμενα, και απέκτησαν ιστορίες που πέρασαν από τη μία γενιά στην επόμενη. Οι άνθρωποι χρησιμοποίησαν τα αστέρια για τη ναυσιπλοΐα, για τη γεωργία και ως σημάδια για τις αλλαγές των εποχών. Αυτές οι ομάδες των άστρων ονομάζονται αστερισμοί και χρησιμοποιούνται ακόμα σήμερα από ερασιτέχνες αστρονόμους και επιστήμονες προκειμένου να αναγνωρίζουν διαφορετικές περιοχές του ουρανού.
Στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας θα βρείτε τους 88 επίσημους, αναγνωρισμένους διεθνώς αστερισμούς. Περιλαμβάνει τις συναρπαστικές ιστορίες και τους θρύλους πίσω από κάθε ομάδα αστέρων και είναι επίσης οδηγός στην παρατήρηση του νυχτερινού ουρανού με καίριες πληροφορίες, περιγραφή τοποθεσιών και χάρτες. Από την ιστορία του Ωρίωνα, του θρυλικού κυνηγού, έως τις δύο αρκούδες, τη Μεγάλη και τη Μικρά Άρκτο, τις οποίες κυνηγά στον ουρανό ο Βοώτης, ο βοσκός, η μυθολογία πίσω από τα άστρα είναι πραγματικά αλησμόνητη. Με το που διαβάσετε αυτές τις ιστορίες, δεν θα κοιτάξετε ποτέ ξανά το νυχτερινό ουρανό με τον ίδιο τρόπο! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Από την αληθινά κεντημένη «ζακέτα» του εξωφύλλου ως την πιο ανεπαίσθητη γραφιστική παρέμβαση, το βιβλίο που προέκυψε από την παρατήρηση του έναστρου ουρανού από την ίδια τη συγγραφέα και εικονογράφο του βιβλίου και κυκλοφορεί με πρόλογου του Διονύση Σιμόπουλου, επίτιμου διευθυντή του Ευγενίδειου Πλανηταρίου, είναι κάτι παραπάνω από ένα ακόμα βιβλίο για παιδιά». (Ελένη Κορόβηλα, bookpress.gr, 16/10/2020)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςSEEING STARS
ISBN139786185209469
ΕκδότηςΚΑΠΟΝ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2019
Αριθμός σελίδων222
Διαστάσεις21x24
ΠρόλογοςΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Π. ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΜετάφρασηΜΑΓΚΛΙΝΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΕπιμέλειαΧΡΗΣΤΟΥ ΔΑΦΝΗ
Κωδικός Πολιτείας2195-0174
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

[16/09/2022] tiosifidou.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πολύ χρήσιμο βιβλίο για μικρούς αλλά και για μεγάλους με πολύ ωραία εικονογράφηση. Διαβάζεται ευχάριστα και σίγουρα θα σας παρακινήσει να ψάξετε τους αστερισμούς στο νυχτερινό ουρανό!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΝΗΜΑΤΑ ΚΑΟΥΜΠΟΥΔΩΝ - ΠΑΤΡΙΔΑ - ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΡΟΜΟΥ
BOLANO ROBERTO
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50
Ο ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
DICK K. PHILIP
€14.20 €7.10
(-50%)
Κερδίζετε €7.10

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS